Milyen melegszendvicset csináljak?
Figyelt kérdés
Melegszendvicset szeretnék enni. Milyet ajánlanátok?2009. dec. 29. 22:12
2/13 anonim válasza:
jó kis gombás parizel paprika krém kecsap nyami nami kedvencem
3/13 anonim válasza:
szia!
szerintem csinálj szalámiasat sajttal!vagy sonkásat,egy kis gombával!jó étvágyat
5/13 anonim válasza:
Ha van otthon elég alapanyag akkor már csak a fantáziád szabhat határt..!Én tennék rá most,sonkát,sajtot paprikát,parit és be a sütőbe:)
6/13 anonim válasza:
én olyan összecsukósat szoktam, tudjátok,ilyet:
Toast kenyér kell bele.Kívülre kell a vajat kenni, aztán bele a pizzás vagy hamburgeres krémet, rá kecsap,valami sonka/felvágott, sajt, néha paradicsom és rá a másik toast kenyeret, ezt is megkenem vajjal, és írány be a sütőbe -->össszecsukni és 5 perc múlva kiveszem.
Ajjj..imádom.Néha karikázok vele egy kis erőspaprikát :P
Reggelire csinálok is holnap.
20/L
7/13 anonim válasza:
Én így szoktam: vaj,paprikás szalámi,főtt tojás,sajt.
9/13 anonim válasza:
Próbáld ki ezt, furcsán hangzik de istenien finom:
kend meg a kenyeret tejföllel majd sózd meg tegyél rá hagymakarikákat majd sajtot és így süsd meg.. nagyon finom;) nekem legalábbis bejön, ha ettél már hagymás-tejfölös pizzát és szeretted ezt is fogod:D
10/13 anonim válasza:
Én meg simán vajjal, sajttal eszem mindig. Az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!