Van valakinek egy isteni finom szilveszteri malacsült receptje?
Figyelt kérdés
A tavalyi nem sikerült túl jól, a bőr inkább kemény lett, nem ropogós. Abban a receptben a "süledező" pecsenyét sörbe mártogatott szalonnával kellett "ecsetelni". Várom a fincsi ötleteket, tanácsokat! Előre is köszi!2009. dec. 29. 17:36
2/3 ltimea válasza:
szia!
a malac bőre akkor lesz ropogós, ha először megpárolod(főzöd) a malacot és azután sütöd meg. nekem mindig sikerül... BUÉK!
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom, remélem nekem is sikerül! Köszönöm és boldog új évet mindenkinek!
2009. dec. 31. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!