Lehet pudingpor nélkül pudingot főzni? Ha igen, akkor hogy?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 15:28
1/3 anonim válasza:
Sajnálom a mai fiatalokat, komolyan. Szerintem csak por nélkül lehet rendes pudingot főzni...
Mondjuk én nem szoktam, de liszt, tojás, tej, cukor az alapja. Szerintem még manapság sem nagy művészet receptet találni hozzá a neten...
(A párom tej és tojás nélkül is megoldja, de ha legközelebb csinál, búzaliszt sem lesz benne... :D Eredetileg mochinak indult, de rájöttünk, hogy remek puding. Van pudingszerű, pudingként fogyasztott étel, ami 1 vagy 2 komponensű, de azt már nem sokan neveznék annak, azt hiszem.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek :) A nosaltyn máris találtam egy remek banános-mákos kölespuding receptet :)
2014. máj. 16. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!