Sűrűre főzött pudingpor (vaníliás) + felvert tejszín kombinációjábol mi születik?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam kipróbálom, de mielőtt belekezdenék megkérdezem hátha valaki próbálta már, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Állagra, ízre.
Tortát szeretnék vele tölteni.
2013. dec. 21. 12:48
1/3 anonim válasza:
Sokkal tartalmasabb lesz a krém, ha margarint - most árulnak krémbe való változatát is - kikeversz cukorral. Ha megfőzöd a pudingport, sűrűbbre, mint a zacsin való leírás, tehát kevesebb tejjel, s ha teljesen kihűlt, kanalanként adagolod a margarinba, s jól elkevered.
A habtejszín összeesik a krémben.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor nem is kísérletezem ezzel a verzióval :)
2013. dec. 21. 14:30
3/3 anonim válasza:
Abból egy vaníliás tejszínkrém lesz.tegyél egy normál tortához való krémbe 1dl zselatinoldatot.amit a pudinghoz keverj mikor a puding mar hideg,belekevered a meleg zselatinoldatot es a habtejszínt gyorsan kell vele dolgozni mert meghúz a zselatin es megköt a krém.a vajkrémről meg az a véleményem hogy én utálom.. dolgozni lehet jobb vele mint egy erzekenyebb tejszinnel ami valo igaz ossze lehet torni.viszont ne feledkezzink meg higy a vajkremet is ossze lehet futtatni ki lehet ikrasitani ugy hogy hasznalhatatlan lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!