Örölt kávé süteménykrémbe? Ez milyen kávé, amit főzni kell?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 09:37
1/11 anonim válasza:
Ha így írja, hogy őrölt kávé, akkor igen, az kell bele. Legalábbis szerintem. (ha instant kávé kellene bele, azt írná a recept)
2/11 A kérdező kommentje:
Az van hogy 1 evőkanál kell a krémbe.nem fog benne ropogni?vajon mással nem lehet helyettesíteni?nescafe?
2014. máj. 9. 09:46
3/11 anonim válasza:
Milyen recept ez? Az őrölt kavenak mas ize van, mint a nescafenak, vagy a le főzött kavenak. A z őrlemény ad egyfajta struktúrát a krémmel. Ropogni fog picit, igen.
4/11 A kérdező kommentje:
Capucino szelet,a nosalty-ról
2014. máj. 9. 09:54
5/11 anonim válasza:
Ha belinkelnéd a receptet, jobban tudnánk segíteni.
6/11 anonim válasza:
Nehogy őrölt kévét tegyél bele, állandóan a nyelvetek hegyén fogjátok érezni, mint a zaccot.A kávé íze kell bele, nem a szárazanyagrésze.
nescafé jó lesz, vagy kapuccinópor.
7/11 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet, a sima kávé elég gusztustalan lenne.
8/11 anonim válasza:
Ez az a recept? Jo sokan megsutottek, egyetlen sikertelenségrol szolo kommentet se láttam. Csináld meg, biztosan finom lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen az a recept!anyáknapjára sütöttem,és nagyon finom lett!Még a receptet is elkérték!
2014. máj. 10. 09:50
10/11 anonim válasza:
Na ugye :) Ezek szerint illett bele az őrölt kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!