Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem ébreszt fel a kávé?

Miért nem ébreszt fel a kávé?

Figyelt kérdés
Semmi hatását nem érzem,pedig elég erős kávé
2013. jún. 24. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hozzászoktál már.
2013. jún. 24. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Előre őrölt?

Ha igen, akkor lehet hogy az a baj. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy veszel egy legolcsóbb darálót, és a kávéfőzési ceremónia elejére beiktatod a szemek frissen darálását. A kávéfőzőn is sok múlhat.

Az elsőnek is igaza lehet, elképzelhető az is hogy hozzászoktál. Ebben az esetben hagyj ki egy pár napot, és újra hatni fog.

2013. jún. 24. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha naponta többször fogyasztasz kávét akkor bizony hozzá szoktál és azért nem hat.

Én úgy szoktam csinálni amikor pihenős vagyok, mert 12 órába dolgozok akkor nem iszok kávét, ha meg 12-zök akkor iszok reggel jó nagy bögrével és azzal kiszoktam bírni délutánig, majd délután egy kis pohár rövid kávét leküldök amit a munkahelye automatájából veszek és az elég. Ha itthon vagyok és sehová nem megyek akkor nem fogyasztok kávét mert akkor nincs is rá szükségem és így nem szokok úgy rá hogy már ne hasson.

Barátnőm 2 óránként issza a kávét és persze hogy álmos marad mert már hozzászokott. De amikor kórházban volt, akkor 3 napig nem kávézott, és amikor hazaengedték akkor itthon aludt egyet majd aznap délután megivott egy kis csésze nem túl erős kávét, akkor úgy felpörgött tőle hogy már szaladt mindenfelé, ami eddig nem volt nála észrevehető.

2013. jún. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!