Kávé-tuning ötletek?
Csak valami nagyon egyszerűre gondoltam, amivel fel lehet dobni a kávét? Fagyit azt tudom, valami egyebet szeretnék. Milyen például hozzá: gyümölcs (és ha jó, akkor melyik?), puding, méz, joghurt (natúr/ízes?), esetleg valami kekszet beleáztatni? Egyéb ötletek?
Előre is köszönöm! :)
Én alapból kókusztejjel iszom, s ha jót akarok, mézzel, valamint vaníliával :) Néha kis kakaó is kerül bele, de inkább fordítva, a házi csokim alapanyaga egy kis kávé, a sok kakaó mellé ;)
De zsírtejjel is jó, ma véletlenül kifelejtődött belőle a rizs, s inkább csak kókusztejporos, diós, vaníliás "tojássárgájatej" lett :D (1 tojássárgájához 3 dl víz, a többi opcionális). Ez inkább fordított dolog, kávéízesítésű "tojástej", mert a kávé mennyisége igencsak pici benne, de jól észrevehető. Nekem jó, mert ízlik s így nem kell cukrot tennem bele, azt szeretem kerülni, de keserűn nem iszom meg a kávét és semmi mást sem.
Néha pedig üres kávét iszom, mellé 1-2 kocka csokit. Ez az egyetlen alkalom, amikor képes vagyok üresen inni, így valahogy rendben van.
Köszönöm a választ! :)
Utolsó: Ezt rosszul gondolod, ugyanis én még semmi ilyen témájú kérdést nem tettem föl ezen kívül. A google-ban nem találok olyan receptet, ami ennyire egyszerű lenne, ezért gondoltam, megkérdezem az egyéni 'alkotásokat'. Amúgy szívesen megnézném a másik ilyen kérdést is, ha belinkelné valaki, mert nem találom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!