Elrontott majonézes krumplit helyre lehet valahogy hozni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Igazad van, de csak részben. Azért részben, mert ha egy az egyben elfogadom, akkor majd’ minden kérdésre elég lenne annyit írni, úgy csinálod, ahogy akarod.
Te azt kérdezted, hogyan tudnád a már elkészült majonézes krumplit jobbá tenni. Arra pedig nem az a válasz, hogy ecetes lébe kell tenni.
Legközelebb teheted, kipróbálhatod, s ha ízlik, senkinek semmi köze hozzá. Volt Pesten régen egy vendéglős, aki - ha elfogyott a nokedli - mákos tésztát adott a pörkölt mellé.
Az tény, hogy a majonézes burgonya és a krumplisaláta két külön étel, s az elsőt nem szokás ecetes lébe fürdetni.
A kérdésedre itt az a válasz, hogy valószínűleg kevés majonéz került rá. Esetleg nem állt eleget, vagy a krumpli fajtája nem volt megfelelő.
Mára jó lett, írod. Hát azért, mert állt a majonézben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!