Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi disznózsírban megsüthetem...

Házi disznózsírban megsüthetem a báránycombot? Sürgős. Köszi.

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bazsalikom is jó lesz.
2014. máj. 6. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Mindenképpen zsírban sütöm, már kiolvasztottam.
2014. máj. 6. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
végül is akkor ,hogyan fogod elkészíteni?
2014. máj. 6. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 A kérdező kommentje:
Mivel sürget az idő, így zsírban egybe beteszem a combot, tettem rá sót, fehér borsot, rozmaringot, jól megtűzdeltem fokhagymával és vágok mellé jó vastag hagymaszeleteket.Szerintem így jó lesz. Nem?
2014. máj. 6. 10:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Légkeveréses (alul fölül sütő) sütésnél 175 fok elég? Köszi a gyors segítségeket!
2014. máj. 6. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Elég a 175 fok. A szárított bazsalikomot egy kis olvasztott zsírral keverd össze, és azzal kend át a combot a sütési idő közepe felé.
2014. máj. 6. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:

Most értem ide. De valaki elöttem írta a az alacsony hőfokon való sütést .vele értek egyet.

Sokszor sütők bárányt a magas hőfokon jó száraz húsod lesz .

És pácolni is tényleg kellett volna: A báránycomb sütésnek vannak fortélyai.

Remélem azért nem lesz beton száraz.

2014. máj. 6. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:
Nos, hát kész van és isteni finom. Egyáltalán nem száradt ki és omlós lett a húsa. Köszi a gyors segítségeket! :)
2014. máj. 6. 13:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Hibák: kicsit sótlan lett és a bazsalikomnak nem szeretem annyira az ízét.
2014. máj. 6. 13:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Nos, most már kihűlve is ettem belőle, és mindenkinek írom, aki fél, hogy kiszárad, hogy egyáltalán nem szárad ki, nem lesz a húsa száraz és tökéletesen átsült, finom puha, omlós lett, tehát a pácolás is fölösleges ha sürget az idő. Én egy tetős teflonos tepsiben sütöttem kb. 2 órát (időt nem néztem), végig lefödve sütöttem 175 fokon, az utolsó 10 percben levettem a tetőt és úgy sütöttem tovább. A hagyma kicsit megégett (a vékonyabbja), tehát azt még vastagabbra kellett volna vágni. Rengeteg fokhagymát szurkáltam belé és nyami, imádom. :)
2014. máj. 6. 16:57
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!