Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekböl a hozzávalókból...

Ezekböl a hozzávalókból milyen tölteléket csinálhatnánk sós palacsintához?

Figyelt kérdés

-szalonna,

-sajt,

-gomba,

-vöröshagyma,

-telföl,

-fokhagyma,

-só,bors,majoranna,

Még ha valami esetleg apró dolog hiányozna a recepthez holnap még be tudom szerezni!

Család valamelyik nap hortobágyi palacsintát szeretne enni,de én nem kivánom!Inkább valami pikánsabbat!:)

Még ha valaki esetleg kóstolta már a tejmártást(besamel) az megsúghatná nekem hogy finom e és hogy hogy kell csinálni!

Köszönöm!

És kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!!!!

2009. dec. 23. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Töltelékre ötletem nincs, de itt a besamel receptje.

4-5 evőkanál finomliszt, 5 deka teavaj, 5 dl tej.

Olvaszd meg a vajat, szórd bele a lisztet, pirítsd világosra, öntsd rá lassan a tejet, keverd simára, majd sózd, borsozd. Ennek a felével öntsd le a palacsintákat, majd szórd meg sajttal és öntsd rá a másik felét a mártásnak és ezt is szórd meg bőven sajttal. Melegítsd össze a sütőben úgy 10-15 percig. Ha nem rögtön tálalod, akkor tálalás előtt még egyszer melegítsd fel a sütőben.

2009. dec. 23. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ananászos-gombás a kedvencem:)

Gomba,ananászkonzerv, pici liszt, só,bors meg pici tejföl kell hozzá.

Gombát kis olajon megpárolod, sóval-borssal ízesíted, utána bele az ananász(lével együtt) főzök kicsit, aztán liszt bele és tejföl,h besűrűsödjön és mehet a palacsintába:D

Jénaiba leszoktam tenni az összegöngyölt palacsintát, tejföl a tetejére és kicsit összesütni,nyami:D

2009. dec. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!