Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarhonyás húst hogyan készítse...

Tarhonyás húst hogyan készítsem el, könnyen finoman és OLCSÓN? Sos-sos!

Figyelt kérdés
kezdő vagyok, még sosem főztem..
2014. ápr. 25. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Főzöl egy finom pörköltet

Megcsinálod a tarhonyát

Összekevered a kettőt.

2014. ápr. 25. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen husod van?
2014. ápr. 25. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Ne keverjük a pörkölt tarhonya körettel, és a tarhonyás(rizses) hús kategóriát.

A tarhonyás húsnál az előre pirított tarhonyát a pörköltben főzöm meg, kvázi "felitatom" vele a szaft nagy részét. Úgy kell igazítani a lé hosszát, hogy elegendő legyen a tarhonya megfőzéséhez, sőt, valamennyi maradjon, hogy ne legyen száraz. A pörköltet kissé túlfűszerezem, számolva a tarhonyára is. Ugyanígy működik a rizseshúsnál is.

Szerintem.

2014. ápr. 26. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Term. a "hosszított lé" nem zsíros vizet jelent, ezért némi csontos húst, vagy kettévágott velőscsontot is főzz bele, ha zavar, a főzés végén egyszerűen kidobod belőle.
2014. ápr. 26. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!