Tarhonyás húst hogyan készítsem el, könnyen finoman és OLCSÓN? Sos-sos!
Figyelt kérdés
kezdő vagyok, még sosem főztem..2014. ápr. 25. 19:11
1/4 anonim válasza:
Főzöl egy finom pörköltet
Megcsinálod a tarhonyát
Összekevered a kettőt.
3/4 doboszoli válasza:
Ne keverjük a pörkölt tarhonya körettel, és a tarhonyás(rizses) hús kategóriát.
A tarhonyás húsnál az előre pirított tarhonyát a pörköltben főzöm meg, kvázi "felitatom" vele a szaft nagy részét. Úgy kell igazítani a lé hosszát, hogy elegendő legyen a tarhonya megfőzéséhez, sőt, valamennyi maradjon, hogy ne legyen száraz. A pörköltet kissé túlfűszerezem, számolva a tarhonyára is. Ugyanígy működik a rizseshúsnál is.
Szerintem.
4/4 doboszoli válasza:
Term. a "hosszított lé" nem zsíros vizet jelent, ezért némi csontos húst, vagy kettévágott velőscsontot is főzz bele, ha zavar, a főzés végén egyszerűen kidobod belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!