Tudnatok valamilyen csokis sutit ajanlani amit piskotaval lehet ossze allitani? A kremre lennek kivancsi
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 18:40
1/2 anonim válasza:
Tejszint felemegíteni és elkeverni benne 1-2 tábla étcsokit, hűtőbe teszed és ha kihűlt habverővel krémesre kevered, adható hozzá még kevés felvert tejszinhab is, én ezt szoktam csokitortába.
2/2 anonim válasza:
Csoki krém
1 zacskó Dr. Oetker ét csokis puding port
hagyományos módon megfőzük: Amikor kész és még meleg 15dkg jó minőségű ét csokit darabokban hozzákeverünk.
Majd a már langyos krémbe 2dl keményre felvert tejszínhabot keverünk: A tejszínhabba zselatint vagy habfixálót teszünk. Ezt bele keverjük a csokis krémbe . a krémbe tehetünk meggy darabokat is : Ha meggy darabokat teszünk, a krémbe akkor bármilyen meggylikőrt keverjünk a krémhez :
Zselatin jobban összetartja a krémet:
A zselatinból Dr. Oetker kis tasakos zselatin por kell :
A csoki magyar Boci ét csokoládé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!