Töltött csirkénél megfőzzem elötte a csirkét?
Teléjesen más az íze, ha előtte megfőzöd. Ráadásul minek? A csirke a legkönnyebben átsülő hús.
Ha lassú tűzön sütöd, gyönyörűen átsül, megpuhul a hús. Én nem főzném meg előtte.
Szerintem meg ne főzd meg, szétmállik, nem úgy fog megsülni utána, ahogy kell. De miért nem nézel meg egy receptes oldalt a neten?
Nekem csak sima mezei gázsütőm van, mégis kívül szép piros lesz a csirke, belül meg puha és szaftos.
Semmiképpen nem szabad megfózni a csirkét,főleg,ha nem házi csirke!Teljesen íztelen lesz,amikor sütöd.Nem zöldségízűnek kell lennie,hanem csirke íznek.A csrkét és a tölteléket kell megfelelően fűszerezni.Ha kacsasütőben sütöd,akkor tegyél alá egy kis zsírt (ne olajat),és egy kevés vizet.Amikor már megpuhult,akkor locsolgatva süsd pirosra,ezért jobb a zsír,mint az olaj.Így ropogós,de puha is lesz.
Csak akkor szokták egy kicsit előfőzni,még zöldségelés előtt,ha nagyon öreg házityúkot akarnak tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!