Megfőzzem vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ehhez a recepthez kell befőtt meggy, aminek van leve, de én friss meggyből szeretném, annál hogy érjem el, hogy legyen leve, megfőzzem? Vagy vegyek inkább befőttet?
2011. jún. 23. 08:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél befőttet,mert azt írja,hogy kell a leve is. Ja és készen van,akkor küldhetsz pár szelet kóstolót,mert nagyon jól néz ki! :)
26/N
2/7 anonim válasza:
Jó hozzá a friss meggy is, sőt, szerintem még jobb, ha kinyomkodod magozás után, annak is van leve, amit higithatsz vízzel és legalább nem olyan édes, mint a befőtt leve.
3/7 anonim válasza:
ha friss meggyed van, nehogy vegyél már befőttet szezonban.
ahogy "evajuli" írta úgy csináld. isten őrizz, most befőtt:))
4/7 doboszoli válasza:
Off!
Hát igen, a gyümölcsszezon!
Az eper és a cseresznye a végét járja, de van a málna, a ribizli, a korai kajszi.
Aztán majd jön a DINNYE.
Imádom mindet, bár alapból "predátor" vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Elkészült a süti, szív alakú lett, még a hűtőben pihen :)
2011. jún. 23. 17:08
6/7 anonim válasza:
gratulálok, de végül miből csináltad?
7/7 A kérdező kommentje:
Friss meggyből csináltam, aminek kinyomkodtam a levét, és pont meg volt a szükséges mennyiség :)
2011. jún. 24. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!