Brassóihoz a burgonyát mielött sütitek előszoktátok kicsit főzni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 08:28
2/17 anonim válasza:
En vagy sima sult krumplit csinalok hozza, vagy pedig felkockazva megfozom, es zsirban piritom.
4/17 anonim válasza:
Nem. Sem friss burgonyából, sem fagyasztottból. Szép szalmasárgára sütöm (Újabban nem is bő olajban, hanem csak szétterítve sütőlemezen, s megspriccelve csak olajjal). Amikor összekevered a hússal, szépen felpuhul a gőzétől.
5/17 anonim válasza:
elő_szoktátok kicsit főzni?
határozottan nem
6/17 anonim válasza:
En teljesen megfozom es sütőben sutom meg utana, fokhagymás vajon. Igy kívül ropogós, belül krémes. Nálunk igy szereti a család.
7/17 anonim válasza:
Nem. Ha megfőzném, egészen más íze lenne, mint sütve.
8/17 anonim válasza:
Soha nem főzöm elő. a leszárított kocka krumplit bő zsírban pirosra sütöm, leöntöm róla a zsírt és úgy keverem össze a hússal.
9/17 SzarvasLászló válasza:
Az eredeti recept szerint először főzni kell és utána megsütni.
Ez abból a tényből ered, hogy régen nem volt hűtő és a burgonyát főzéssel tartósították a vendéglátókban.
10/17 anonim válasza:
Mi néha egy kicsit megfőzzük aztán vajas olajos keveréken megpirítjuk, megsütjük a krumplit.
De van amikor egyből megsütjük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!