Mézeskalács recepteket kérhetnék?
Az én receptem innen van:
Pont most csináltam egy adagot...immár másodszor, de ez sem biztos, hogy kitart karácsonyig.
Ez volt a második próbálkozásom a recepttel, az első is sikeres volt:)
Kiegészítésképpen annyit, hogy a tésztát tedd egy éjszakára hűtőbe, könnyebb vele dolgozni, egyáltalán nem ragad.
1 idegbeteg válaszoló!!! Azért írtam, mert Én mindenkinek a kitapasztalt jó puha mézeskalács receptjét szerettem volna kérni, ami neki bevált már évek óta, és nem pedig az google-ból 12 ezer recept közül akartam totózni, hogy mégis melyik lehet a jó és melyik a gyatra sz@r...
Egyébként meg neked nem kötelező ide beírogatni, ha nem tudsz normális választ adni
Szia!
Csatlakozom a 2. válaszolóhoz,én is vasárnap ezt a receptet csináltam meg,és nagyon finom lett:)
Azért gyakori kérdés oldal, hogy kérdezzenek az emberek,még ha 1000szer akkor is...
Ha jól megnézzük ilyen alapon minden kérdés szerepel már 5x az oldalon, és akkor feleslegesen működne tovább...
De aki meg csak így tud válaszolni idegből meg lekezelően az meg ne is jöjjön erre az oldalra.
Arról senki nem tehet ha valaki bal lábbal kelt fel és nem tetszik neki a rendszer.
Igen, már ki is írtam papírra a receptet és megyek megcsinálom:) Tavaly is próbáltam egyet, de ez nem volt ízre az igazi...
Ha ez beválik minden évben megcsinálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!