Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács recepteket kérhetnék?

Mézeskalács recepteket kérhetnék?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Írd be a keresőbe, hogy mézeskalács!!! Naponta legalább 3 ilyen kérdést tesznek fel, nem is értem miért írtad ki egyáltalán a kérdést. Először körül kéne nézni!
2009. dec. 19. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én receptem innen van:

[link]

Pont most csináltam egy adagot...immár másodszor, de ez sem biztos, hogy kitart karácsonyig.

Ez volt a második próbálkozásom a recepttel, az első is sikeres volt:)

Kiegészítésképpen annyit, hogy a tésztát tedd egy éjszakára hűtőbe, könnyebb vele dolgozni, egyáltalán nem ragad.

2009. dec. 19. 12:43
 3/10 A kérdező kommentje:

1 idegbeteg válaszoló!!! Azért írtam, mert Én mindenkinek a kitapasztalt jó puha mézeskalács receptjét szerettem volna kérni, ami neki bevált már évek óta, és nem pedig az google-ból 12 ezer recept közül akartam totózni, hogy mégis melyik lehet a jó és melyik a gyatra sz@r...

Egyébként meg neked nem kötelező ide beírogatni, ha nem tudsz normális választ adni

2009. dec. 19. 12:53
 4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló Neked pedig köszönöm a türelmed és a segítséged:) Tetszik a recept:)
2009. dec. 19. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem a googlera gondoltam, hanem az itteni keresőbe. Ezer olyan kérdés van, ahol kitapasztalt, puha mézeskalácsokat keresnek! Csak nem kéne olyan baromi lustának lenni, hogy bele sem nézel!
2009. dec. 19. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem az első "idegbeteg" válaszoló vagyok de ő neki van igaza! Ezen az oldalon tényleg feltesznek napont min. 2 kérdést hogy "Milyen finom, puha mézeskalács receptet tudtok?" ...
2009. dec. 19. 14:01
 7/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom a 2. válaszolóhoz,én is vasárnap ezt a receptet csináltam meg,és nagyon finom lett:)

2009. dec. 19. 14:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Azért gyakori kérdés oldal, hogy kérdezzenek az emberek,még ha 1000szer akkor is...

Ha jól megnézzük ilyen alapon minden kérdés szerepel már 5x az oldalon, és akkor feleslegesen működne tovább...

De aki meg csak így tud válaszolni idegből meg lekezelően az meg ne is jöjjön erre az oldalra.

Arról senki nem tehet ha valaki bal lábbal kelt fel és nem tetszik neki a rendszer.

2009. dec. 19. 15:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, már ki is írtam papírra a receptet és megyek megcsinálom:) Tavaly is próbáltam egyet, de ez nem volt ízre az igazi...

Ha ez beválik minden évben megcsinálom:)

2009. dec. 19. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
én megértelek, én is hiába nézek a neten receptet ha nem jó. gyakorin kaptam egy receptet és hát.... azzal csak az a baj hogy kőkemény lett, de ízre jó, nem kellett pihentetni, lehet ezért nem vmi jó,meg nem lett magas :(
2009. dec. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!