Megéri 2embernek otthon pizzát sütni vagy a rendelés éri meg jobban?
Miért a lepontozás, hogy észrevettem a másik elírást is a receptben?
Kezdők is vannak az oldalon és nem jó félrevezetni senkit szerintem.
Vagy írjuk le pontosan a receptet, vagy, ha hibáztunk javítsuk ki korrektül.
Annak ellenére, hogy pontatlan volt a recept, én sem pontoztalak le, nem célom mások lehúzása, viszont megírtam a véleményemet és ennyi.
Nekem senkivel semmi bajom, de vannak egyesek, akik célzottan pontoznak le válaszadókat.
De fátylat rá, az egész nem ér annyit, hogy ezen morfondírozzunk.
Szióka:)
Én sütni szoktam, de drágábban jön ki, mintha rendelném.
Nem a tészta a drága, hanem a feltét. Sonka, mozzarella stb
En olyankor szoktam sutni, ha sok maradek van a hutoben, egy kis darab kolbasz, sajt, ezmegaz. A pizzara mindent rateszek, amibol mas ertelmes kajat mar nem lehetne csinalni, igy viszont szuperfinom lesz es jol is lakunk vele. Igy megeri.
Ha viszont valamilyen konkret fajtara vagyom, pl husimado en is sokszor inkabb rendelek.
4-es vagyok!
Ne vedd a szívedre a lepontozást, én szinte már észre sem veszem, az a csoda, ha nem vagyok lepontozva. Évek óta valaki azzal szórakozik, hogy bizonyos általa kiszúrt válaszolókat rendszeresen lepontoz. Ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!