Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megéri 2embernek otthon...

Megéri 2embernek otthon pizzát sütni vagy a rendelés éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 14:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Miért a lepontozás, hogy észrevettem a másik elírást is a receptben?

Kezdők is vannak az oldalon és nem jó félrevezetni senkit szerintem.

Vagy írjuk le pontosan a receptet, vagy, ha hibáztunk javítsuk ki korrektül.

2014. ápr. 2. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem én pontoztalak le, sajnálom, hogy ennyi hibát vétettem, legközelebb jobban odafigyelek, de azért ha valaki elkezdte volna kimérni, egyből észrevette volna, hogy valami nem stimmel. :)
2014. ápr. 2. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Annak ellenére, hogy pontatlan volt a recept, én sem pontoztalak le, nem célom mások lehúzása, viszont megírtam a véleményemet és ennyi.

Nekem senkivel semmi bajom, de vannak egyesek, akik célzottan pontoznak le válaszadókat.

De fátylat rá, az egész nem ér annyit, hogy ezen morfondírozzunk.

Szióka:)

2014. ápr. 2. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sütni szoktam, de drágábban jön ki, mintha rendelném.

Nem a tészta a drága, hanem a feltét. Sonka, mozzarella stb

2014. ápr. 2. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

En olyankor szoktam sutni, ha sok maradek van a hutoben, egy kis darab kolbasz, sajt, ezmegaz. A pizzara mindent rateszek, amibol mas ertelmes kajat mar nem lehetne csinalni, igy viszont szuperfinom lesz es jol is lakunk vele. Igy megeri.

Ha viszont valamilyen konkret fajtara vagyom, pl husimado en is sokszor inkabb rendelek.

2014. ápr. 2. 20:54
 16/19 anonim válasza:
100%
Hát én sütöttem a héten pizzát. Abbol jobb hogy olyan vastagságra nyújthatod ki ahogy akorod. Én például jobban szeretem a ropogós vékony pizzát mint amit csinálnak itthon.
2014. ápr. 7. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok!

Ne vedd a szívedre a lepontozást, én szinte már észre sem veszem, az a csoda, ha nem vagyok lepontozva. Évek óta valaki azzal szórakozik, hogy bizonyos általa kiszúrt válaszolókat rendszeresen lepontoz. Ne foglalkozz vele!

2014. ápr. 7. 18:05
 18/19 anonim válasza:
Két embernek mindenképpen megéri. Remek idő töltés lehetőség :D .
2014. ápr. 8. 06:34
 19/19 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük a pizzát. Saját magunk is szoktuk csinálni, rendelünk is. A NoSalty-n 1000,- Ft-ra hoztak ki egy 4 főnek is elegendő pizzát (persze ez személyfüggő, hogy kinek mennyi pizza elegendő). Én a saját pizzát jobban szeretem, de mégis szeretek rendelni is. Hogy olcsóbb-e? Hát nem tudom. Amikor mi csináljuk, akkor elindul nálunk valami, és az egész család: "még ezt is, meg ezt is tegyük rá, na és persze jó sok sajtot". Szóval lehet, hogy nálunk nem 1000,- Ft-ra jön ki! :-)
2014. ápr. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!