Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megéri 2embernek otthon...

Megéri 2embernek otthon pizzát sütni vagy a rendelés éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem rendelni. Gyorsabb és könnyebb megoldás.
2014. ápr. 2. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Kb. ugyanannyira jön ki pénzben, viszont az otthon sütött finomabb, és azt raksz rá amit akarsz :)
2014. ápr. 2. 14:29
 3/19 anonim válasza:
100%
Szerintem attól függ, mit teszel rá. Meg kell venned egy csomó feltétet, ha úgy szeretitek, de van amiből nem teszel rá mindent. Így nem biztos, hogy gazdaságosabb. Ha kevés feltéttel akarod, akkor megérheti. Bár akkor még ott a sütés. Számold ki.
2014. ápr. 2. 14:31
 4/19 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Ebből a mennyiségből egy kb. 30 cm átmérőjű pizza lesz. (= Én egy nagyobb méretű hússütő teflonban sütöttem meg, a palacsinta-sütő-méret nem elég neki!)

Valóban azt teszel rá, ami van, amit akarsz, ráadásul gyorsan kész.

2014. ápr. 2. 14:36
 5/19 anonim ***** válasza:
44%

Még 1 embernek is megéri és az pont olyan lesz amilyet szeretnék! Írok egy receptet, nem olyan ördöngősség elkészíteni:

A tésztához: 3 dkg sima v. rétesliszt, 1/2 ek. só, 1 dl olaj, 20 dkg élesztő, 3 dl langyos víz. Az élesztőt a vízben felfuttatod, jól összegyúrod a tésztát, majd fél órát keleszted.

Pizzaalapnak:

a) Ketchup, bazsalikom, oregánó, bors, fokhagyma, vöröshagyma, (kakukkfű, rozmaring, majoránna ...)

b) Löncshús, fél pohár tejföl, 1 tojás jól összekeverve

c) Besamel: 2 ek. vaj/margarin/olaj, 2 ek. liszt, 5 dl tej, só, bors, (szerecsendió)

Feltétnek ízlés szerint mehet rá mindenféle felvágott, sonka, szalámi, olivabogyó, zöldség, ananász, gomba, paprikakrém, satöbbi.

Sütés: gázon 15 perc 200 fokon, mikróban ~12 perc 850 watton. Jó étvágyat hozzá! :)

2014. ápr. 2. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Két emberre is sokkal jobban megéri sütni, egyáltalán nem nagy macera. Én sütni szoktam 8-9 euróból jön ki két tepsi, egy nagy és egy kicsi. Ha rendelnék ennyi pénzért egy kicsit kapnék.
2014. ápr. 2. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
14.53. három deka liszt?
2014. ápr. 2. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Megéri, én mindig otthon sütök, jó nagy tepsivel, a maradék tésztát pedig lefagyasztom és ha hirtelen kell valami kaja, akkor csak előkapom a mélyhűtőből, megkenem, megpakolom és már mehet is a sütőbe.
2014. ápr. 2. 15:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, 30 deka, azaz 300 gramm akart lenni. :D
2014. ápr. 2. 16:37
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az élesztő is 2 dkg nem 20 dkg... :)

Amúgy megéri otthon sütni 2 embernek is.

2014. ápr. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!