Nektek mi a véleményetek erről? Ti próbáltátok?
Elsőre elolvasva eléggé kamunak tűnt, de a kommentek után meginogtam. Kérem aki próbálta már írjon, hogy neki bevált-e valamint aki ránézett az oldara, írja le hogy mi a véleménye (átverés lehet-e vagy sem). Köszönöm előre is!
A kommenteket is ők írják maguknak... Az egész kamu.
Gondolod, ha havi 1,2 milliót lehetne keresni ilyen semmiféle végzettséget vagy szaktudást nem igénylő, otthoni alibimelókkal, akkor az egész ország nem ezt csinálná? Akkor hülye lenne bárki is bejárni dolgozni.
Idézet a honlapról:
"A próba ajánlat holnap ér véget: Szerda, 29 május, 2013"
Akkor itt már holnap van.
xD
amúgy nekem is az tűnt fel... egyszer már felmentem erre az oldalra, és akkor is ugyanezt írták, az akkori "holnapi" dátummal...
Mellesleg megkérdezhetem, mi a fenének írtad ki 12-edszerre is a kérdést? Még mindig nem regisztrált alád senki?
Nem jól reklámozol! Elárulom neked a siker titkát:
1. csináljál vagy 30 regisztrációt!
2. írd ki újra a bugyuta kérdésed (igen 13.-szóra is!)
3. írjál a 30 reggel minimum 50 + hozzászólást
4. a siker garantált!
Ezzel szemben te hogy csinálod? Kiírod a kérdést és várod a sült galambot, nos ez nem elég! A mai világban megkel dolgoznod hogy ellophassad mások pénzét, törődj bele!
Kívánok neked sok balekot, valamint pár hónappal későbbre még több fáklyás balekot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!