Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki tud erről az oldalról...

Van aki tud erről az oldalról colorforex. Ininet.hu/ információt?

Figyelt kérdés
Örülnék ha irna olyan aki már üzletelt velük, szóval van véleménye és tapasztalat.

2013. máj. 14. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
5 hónapig voltam ügyfelűk de családi okok miatt ki kellett vennem a pénzt! Mindig minden rendben volt velük pénzt időben utaltak. De én egy ismerősöm által kerültem be így nem volt lutri számomra. Ahogy olvastam itt a kommenteket hasonló témában mindenki le fogja húzni úgyhogy innen tájékozódni nem fogsz tudni! Itt mindenki azzal jön, hogy a forex kockázatos és egyebek erről az a véleményem először is, hogy ha valaki 99%ra akar menni tegye be a pénzét egy bankba aztán kamatoztassa 4-5% évente. Ha pedig vállal pici rizikót akkor nagyot nyerhet. A magyar ember irigy és ami neki nem jó arról negatív kritikát ír. Sajnos ezek vagyunk mi magyarok!! Tehát én javasolni tudom őket és amint megint lesz egy kis megtakarított pénzem úgy újra befektettem a pénzemet! Előre is köszönöm az összes negatív megnyilvánulást a hozzászólásomhoz!
2013. máj. 14. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudni ki az oldal gazdája, ki van az egész mögött.

Mennyire megbízható az neked, aki nem vállalja fel a nevét?

Nekem semennyire.

2013. máj. 14. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
A weben található cégek jó ha a 10%nál van kiírva konkrét személy! Amúgy ezen se érdemes csodálkozni szerintem a mai világban amikor annyi adathalász program van jelen! Nézd meg már a legtöbb helyen emailt se írnak ki, hozzá teszem nem véletlenül!
2013. máj. 14. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:

A weben található cégek 90%-a nem azzal foglalkozik, hogy mások pénzét kezeli. De egyébként megnézheted, a komolyabb cégeknél mind ki van írva.

Olyan cég, hogy "colorforex" egyszerűen nem létezik!

2013. máj. 14. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Én azt tudom, hogy engemet és akiket ismerek és befektettek hozzájuk, senkit se csaptak be inkább tisztességes kamatokat fizettek. Persze erre megint jön biztos támadás olyantól akinek semmi köze nincs hozzá csak elvből mindent ellenez és becsmérel másokat! Ahogy írtam fentebb ezért tart itt az ország ahol...!
2013. máj. 14. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Talan azert nem letezik olyan ceg, mert maganszemelykent csinalja nem????! De egyebkent az osszes nagy ceg akit emlitesz ott is mennyi van olyan akik szepen felszivodnak a penzekkel, legyen az utazasi iroda, allatfelvasarlo, bank vagy egyebek! Magyarorszagon semmire nincs biztositek, fedezet es garancia!
2013. máj. 14. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Én megnéztem a honlapjukat. Egy sráccal váltottam pár levelet ezen a fórumon, aki azt állította, hogy szegények nem hiszik el, hogy szinte állandóan 20% és afölötti hozamokat tud garantálni. Írtam neki egy levelet mondván egy próbát megér a dolog, mert engem érdekel minden, amiből pénzt lehet csinálni.

Belinkelt egy oldalt. Legszívesebben ide is belinkelném, de nem csinálok reklámot nekik, mert őszintén szólva az oldal elég amatőr (úgy néz ki mint egy 16 éves srác együgyű html kódja és a nyári szüneti munka helyett így próbál pénzt keresni, ami persze nem baj csak hát....), elég szélhámosság szaga van.

Az oldalon van egy ismertető, ahol leírja milyen nagy múltu ez a csapat és szakmai múltról beszél. Az elemzésben féltudományosan pár mondattal el van intézve, hogy az arany árfolyama nő, így ez jó befektetés. További két elemzés van még itt, de az utolsó az május 3-án készült. Bizonyára komoly munka folyik ott. A "Hírek" opció is ilyen nagyszerű.

Úgynevezett befektetési csomagjaik vannak és biztos hozamot garantálnak velük. Nem vagyok közgazdász és semmilyen pénzügyi végzettségem nincs, de azt tudom, hogy a Forexen nem lehet biztosra garantálni a sikert, főleg nem a mértékét.

Szóval az egész egy rögtönzött trükknek látszik, mert ennél jobb, csábítóbb csalásokat is láttam, amit sokkal felkészültebb emberek készítenek.

Nem próbáltam ki a szolgáltatásaikat, erről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom, hogy egy felkészült, szakszerű, hozzáértő csapat ad a megjelenésre és az imázsra. Az oldaluk semmiképpen sem úgy néz ki mint egy informatika érettségi weboldal készítős feladata 20 pontért (középszinten természetesen) és ha már Forex-ben utaznak akkor nemcsak pár soros elemzéseket írnak. Ja és van saját szerverük nem pedig az initere töltik fel az ingyen az oldalukat. Egy rendes cégnek van logója, szlogenje, esetleg normális szervere, külön levelező rendszere (ez nem szükséges, de a nagy vállalatoknak van), ahova a céges levelek és állásajánlatok mehetnek pl valahogy így: cegemail@cegnev.hu, a honlapon kint egy ügyfélszolgálat (van ügyfélszolgálat), telefonszám, emailcím, levelezési cím stb.

Na csak ennyit akartam mondani. Tudjátok mit döntsétek el ti. Mégis belinkelem, ha már kritikát írtam róluk:

[link]

2013. máj. 14. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocsa az előző kommentem tele van helyesírási hibákkal. Na mind egy.

Nem reklámnak szánom, de itt van egy normális oldal a forex-el kapcsolatban. A szolgáltatásaikat ezeknek sem próbálta ki, de kicsit komolyabb az oldaluk is, az imázsuk is.

[link]

Nekik inkább bedőlnék. Szóval van mit tanulni a colorforexeseknek.

2013. máj. 14. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

1 utolso bejegyzest meg irok aztan hagyom az egesszet!

Szinte mindenben igaza van az elottem szolonak par dolgot leszamitva. Ne legyunk mar ennyire naivak!!! Valoban lehet profi rendszert epiteni, profi halozattal, profin becsomagolt mindennel! Ennek mind mind komoly ara van, arrol pedig nem is beszelve, hogy amennyiben egy hivatalos ceg csinalja az milyen iszonyatos koltsegekkel dolgozik tehat a hozamok a toredekenel sem lesznek.

Aki komolyabban forexezik es nem mende mondakbol el az nagyon jo tudja, hogyha valaki nyugodt higgadt fejjel okossan csinalja havi szinten 20-30% vigan lehet hozni meg a kevesbe sikeres tranzakciokkal egyutt!

Elemzes miert is rovid es nem mindennapos, ha kiirom a havi 500-600tranzakciomat akkor miert bizna ram barki is a penzet mikor megteheti sajat maga is es a tobblet hozam nala marad! Se baj ez van!

Befejeztem innentol a barkinek is valo ajanlast vagy barmi egyebet mert ez a tarsasag meg nem jutott el oda, hogy igenis vannak becsuletes, tisztesseges emberek akik a tudasukat/ismereteiket nem arra hasznaljak hogy megkarositsanak vele masokat hanem segitsenek nekik! Tovabbi sok sikert mindenkinek!

2013. máj. 14. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
Tok jo amit belinkeltel csak total masrol szol a ketto! Amit kudltel ott egy bank van a hatterben es nem is befektetest kinalnak hanem kereskedesi lehetoseget kvazi broker ceg! Nah mindegy ennyit arrol amikor emberek irnak valamit de kozben nincsenek is tisztaban azzal amirol irnak!
2013. máj. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!