Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki a plus500 (tőzsdês...

Valaki a plus500 (tőzsdês) oldalról vett már ki pénzt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Nézz utána a neten alaposabban. Nem árt egy kis angol tudás sem...

Lényeg, hogy tömegesen panaszkodnak, hogy átverés az egész. Gondolom azért érdekel a dolog, mert ajánlanak 5.000 huf kezdőtőkét. Megsúgom neked, hogy semmit nem érne az egész akkor sem, ha nem lenne átverés.

A kereskedést - csakúgy, mint sok más mindent - vagy rendesen csinálod, vagy bele se kezdj.

2013. ápr. 5. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy milliók kellenek hozzá, de ha azt hiszed, hogy kapsz vmi cégtől 5.000 forintot ajándékba, és ebből te majd vmi használható összegű pénzt fogsz látni valaha is, akkor naiv vagy - nem bántásból mondom, csak ez a tényállás)
2013. ápr. 5. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 6. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
1-2. vagyok: ha mindenaron szeretned "ingyen" de valos penzzel kiprobalni a dolgot, van egy csomo hiteles broker, akik kinalnak hasonlo akciokat, es nem mellesleg nem csak hitelesek de sokkal jobbak is, mint ez a fostos Plus500. Legtobbszor 5-15 dollart adnak neked ajandekba, amivel nekiallhatsz bohockodni.
2013. ápr. 6. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Nahát nahát 1-2 hozzászólásban megemlítem a plus500-at leírom, hogy átverés! Láss csodát a sok MLM bajnok 1ből kiakarja próbálni:)

2-es én a kis semmi 5000ből 1m-át alkottam, vak szerencse révén rizikós ügyletekkel, a pénzkifizetést kereskedői pontokhoz kötötték. A pontok elérésére adott idő van, amikor én reggeltem ez 21 nap volt ez alatt kellet összeszedni 100 pontot. 300 000Ft-nyi üzlet után kapod a pontot minden zárt kereskedésre, a pontok 0,05-3,8 között vannak 300e-es egységekre lebontva tőzsdetermékenként eltérő (ezüst a legtöbb)

Tehát alap 5000-el minimum 60 zárást kell végbevinned 3,8 pontért, 100 ponthoz értelemszerűen sokkal többet!

Tehát ha eléred a 100 pontot a pénzed is megmarad akor:::

Nem fizetnek ki mert ez csak 1 játék! Viszont annak tűrhető, persze csakis demó módban!

A cégről érdemes tudni a következőket:

1. angliai postafiókkal rendelkezik = központként van megjelölve

2. alkalmazzák a magyar nyelvet elég ékesszólóan, de a jogi rész angol jobb esetben is

3. hazánkban nincsen működési engedélye, feladatkörében működési leírásában a tőzsde illetve a pénzügyi szolgáltatások nem szerepelnek = drága játék hülye gyerekeknek

4. néhány eleme a piramissal hajaz, uram bocsáss adnak egy szolgáltatást innentől már MLM-nek minősül

5. az anyacég krétán van

6. adnak bónuszt, amit feltételekhez kötnek, ezen feltételek ha teljesülnek valami csoda folytán, akkor nem fizetnek ki mert illegális országból regisztráltál

7. ITT NINCS MŰKÖDÉSI JOGUK, ÍGY KÖTELEZETTSÉGÜK SEM!

8. a pénzed persze elfogadják és még mosolyognak is :)

Használatában persze tudunk segíteni, de minek? Játsszál a demóval, ha elfogy a pénz reggelj újra és kész! Másodjára már mindenképpen menni fog és villoghatsz a haverok előtt is mekkora guru vagy :)

2013. jún. 10. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
nnorbi1988kukacgmail.com Segítek
2013. aug. 24. 05:02
 7/8 Adibuu válasza:

Igen én vettem ki pénzt. Nagyon nagy szar egy oldal. MEssziről kerüljétek!!

1. Napon belül váltogatják a tőketáttétek szintjét. Még nem is olyan nagy baj, mert látod, hogy mennyit költesz egy adott instrumentumon.

2. 1:150 tőkeáttét. NEm vagyok benn biztos, hogy ilyet egyáltalán lehet. Az XTB.com és az XM szerint szabályozva vannak és ilyet már nem lehet.

3. Ki nem fizetés. MEgtörtént eset: 3 pozíció volt nyitva. +73000, +11900, - 35000. Mikor zártam a plusszos pozíciókat, akkor a profitot egyszerűen nem írta hozzá a számlámhoz. Az ügyfélszolgálatuk szar, csak chat vagy email. Arra hivatkoztak, hogy egy az esethez képest 2 nappal megelőző mínuszos zárt pozíció vágta mínuszba a számlát és ezért nem látszik. De hiszen ez nettó hülyeség hiszen mielőtt bezártam volna még 160000 volt az egyenleg, miután bezártam pedig 30000 körülre változott. az egyenlge mindig az aktuális számot kellene, hogy mutassa, tehát vagy az egyik esetben vagy a másikban vertek át. Valamelyik nem igaz. Az volt erre a válasza az ügyfélszolgáltnak, hogy küldjek print screent a zárás előtti helyzetről... sakk matt kibaszás.... Gondolom csak én nem készítek minden trenzakció előtt ps-t, hátha átvernek, igaz?

KErüljétek nagyon!!!!!

2020. júl. 17. 13:04
 8/8 Adibuu válasza:

Még valami:

nagyon sok az olyan kamu oldal, ami az ő hitelességüket hirdeti! pl.:

[link]

Ha valaki elkezdi olvasni, akkor rájön, hogy még magyarra sincs rendesen lefordítva... Gondolom az évi 354 millió USD-ből ki lehet kifetni néhány kamu oldal fenntartását. Jól jövedelmező befektetés...

2020. júl. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!