Milyen esszenciákat/aromákat ismertek?
Olyanra gondolok, mint pl. vanília-aroma, mandula-aroma, rum-aroma, stb. Bár hallottam, hogy még más fajták is kaphatóak.
Ilyenekből milyenek vannak/lehetnek/léteznek/létezhetnek? Ti milyeneket ismertek, láttatok már?
(egy válaszért egy zöld pont)
Ez csak egy aromaház.hu, kódszámokkal, és rendeléslehetőség nélkül.
Egyenként esetleg nem lehetne? Mert én ilyesmikre gondoltam : [link]
Ananász | Barack szeszesital | Cherry-brandy | Császárkörte | Cseresznye szeszesital
Csokismeggy | Csokoládé | Dió | Eper | Jamaikai rum | Kingston rum | Kókusz |
Mandula | Málna | Meggy | Őszibarack | Puncs | Sárgabarack | Szilvórium
Tejszínes mogyoró | Vanília | Vérnarancs | Vilmoskörte
Ezek vannak a Szilas Max honlapján. Boltban én még csak azokat láttam amiket te is írtál. Bolero italport lehet még esetleg helyette használni.
Rendelni..... de mégis hogy?! :(
Mert a pozitívan vad aromához negatívan vad postaköltség/kiszállítási költség fog jönni! Engem meg az hozna lázba, de negatívan... =(
Mellesleg nekem a rendelés már ott nem is kóser, hogy kollégiumban nem megoldható, mert a portán elküldenek a ..... - na de ez már egyéni problémám.
Mindamellett a válaszok jók, zöldek, és köszönöm.
De ha még lehet egy kérdésem, szerintetek ezeket a furcsa aromákat, mint a kókusz, pláne a tejszínes mogyoró, hogy a francba tudják előállítani?!
Ez a webáruház (aromaaruhaz) konkrétan azt írja hogy 3 kilóig 590 ami szerintem nem vészes (bár tényleg aránytalan) és PickPackPonton vagy Postán lehet átvenni.
Fogalmam sincs hogy készülhetnek, szerintem nem is akarom tudni. De pont a kókusznak, meg a csokinak, és részben a vaníliának nem sok értelmét látom, hiszen azokat nagyon könnyű hozzáadni ételhez (kivéve persze ha fontos hogy folyékony legyen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!