étolajat hányszor éehet felhasználni hús sütésre?
Figyelt kérdés
Hogy ne képződjön rákkeltő anyag2014. márc. 30. 21:26
21/26 anonim válasza:
A csirkecombokat, mint minden más élőlény akit egy kicsit is érdekel az egészsége bepanírozva, olívaolajjal megspriccelve teszem a sütőbe, sütőpapírra, magas hőfokon, légkeverésen. Egyszer-kétszer meg kell forgatni. Serpenyőben is kivitelezhető.
De persze egyszerűbb mindent 8x használt, fél liternyi olajba belenyomni ugye, mint igazán odafigyelni rá.
22/26 anonim válasza:
Tudod azt nem olajban sütésnek hívják, hanem sütőben sütésnek ;)
23/26 anonim válasza:
Mint írtam serpenyőben is megoldható :)
A kérdés viszont arra vonatkozott előzőleg, hogy én hogy csinálom. Erre reagáltam.
24/26 anonim válasza:
Serpenyőben az életben nem fogod megoldani. Amúgy meg elárulom, hogy a sütőben sütésnél mivel nem forró olajban sütöd, az összes fél deci olaj belemegy a húsba. Amíg bő olajban sütésnél rögtön kap egy kérget, és nem engedi be az olajat ;) Szóval jó étvágyat az olajas húshoz.
25/26 anonim válasza:
Nem megy bele. A titka, hogy folyamatosan spricceled olajjal, nem pedig nyakonöntöd vele vagy egyszer bekened. Az utóbbi módszerrel valóban beissza, de így nem.
26/26 anonim válasza:
Az olaj beivásáról meg szerintem ne vitatkozzunk, amikor a tiéd deciket feliszik egy sütésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!