étolajat hányszor éehet felhasználni hús sütésre?
Figyelt kérdés
Hogy ne képződjön rákkeltő anyag2014. márc. 30. 21:26
11/26 anonim válasza:
Úristen, akkor apám hogy nem halt már meg? Kb. már 30 éve meg kellett volna halnia, ha ilyen káros...
Az egészségmánia már nagyon túlzás...
12/26 anonim válasza:
rántott húst hogy a fenébe píritasz meg???
13/26 anonim válasza:
Mit hogy a fenébe? Beleteszed a fél centi olajba, és ropogósra sül.
Utolsó előtti: majd bele fog, nyugi. Az, hogy 30 éve eszik valaki kémiai szennyet és még nem halt bele, nem jelenti azt, hogy egészséges is.
14/26 anonim válasza:
Mondjuk a rántott csirkecombnak tényleg nem elég a fél centi olaj, vagy buzgón kell benne forgatni :)) De karajt, csirkemellet én is sütöttem már kevés olajban. Igaz, így hamarabb meg is égett az olaj, és nem ugyanolyan lett a panír sem.
15/26 anonim válasza:
Akkor vagy a sütőd volt rossz, vagy a technikád.
16/26 anonim válasza:
Én már hosszú-hosszú évek óta rendesen olajban sütve eszem a húsit, és képzeld el semmi baja az ereimnek, van róla orvosi papírom ;)
17/26 anonim válasza:
Beleteszem a fél centi olajba, és odaég...
18/26 anonim válasza:
Megnézném csirkecombot hogy sütöd ki fél deci olajban :D max ha mini csirke.
19/26 anonim válasza:
Szerintetek a világ többi részén hogy sütik ki annyiban? :)
Nem olyan nehéz rájönni, csak elismerni ugye, hogy otthon étkeztek nagyon beszűkülten és egészségtelenül.
20/26 anonim válasza:
Akkor magyarázd el, hogy a csirkecombot fél deci olajban hogy sütöd. Bárhogy forgatja az ember, a közepe kimarad. Vagy azt nyersen eszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!