Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokitortára vajas krémet,...

Csokitortára vajas krémet, hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 10:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kakaoport vajjal és porcukorral,illetve egy kis vaniliàs cukorral szoktam kikavarni!
2009. dec. 18. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
És mennyi kakaó,mennyi vaj és mennyi porcukor kell hozzá?
2009. dec. 18. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
A kegegyszerűbb krém: 0,5 l tejet odarakok melegedni, ebből kiveszek (0,5 literből) annyit h 6 evőkanál lisztet tudjak jól elkavarni, amikor a maradék tej kezd melegedni akkor belekeverem a lisztes tejet, és addig kavarom amig keényre besűrűsödik. Majd kikapcsolom, és kirakom valahova h hűljön le. Miután lehűlt 250 margarint(Ráma) gyorsan belekeverem. És ezt azzal izesited amivel akarod. Mármint ha citromos krémet szeretnél akkor citromhéj+ eszenc, ha rumost akkor rumot..ha kakaóst akkor kakaót raksz bele. És nagyon finom
2009. dec. 18. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Jah és 5 perc alatt meg van a krém, a lehűlésnek kell esetleg egy picit több idő, s aztán a margarin belekeverése tőled függ, hogy milyen gyorsan tudod jól elkavarni.
2009. dec. 18. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

még mindig nem tudjuk, hogy mennyi legyen a cukker

bele, és még azt kérdezném, hogy lehet-e robotgéppel

hozzákeverni a rámát.

köszi

2009. dec. 18. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

12:46

Nem tudom, hogy tőlem kérdezed-e a kérdést.. Én 11:38-as vok. De azért válaszolok. Én édesitővel szoktam édesiteni a krémet , de sosem számolom, kb 20-25 rakok bele amikor még a tejet melegotem, és mindig megkostolóm és az szerint rakom.Lehet édesebb mert amikor a margarint bele keverjük az még vesz fel az édes izből. A rámát mindegy h mivel kevered bele:) amivel tudod. Én nem szoktam csak ennyiért elővenni a gépet, utoljára is a villával kavartam bele. Persze amig sült a süti a margarin ki volt már bontva és a kályhán volt h addig is egy pici engedjen.

2009. dec. 18. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
De attól függetlenül, sokkal könnyebb robotgéppel:)) Kicsit megizzaszt a gyors szétkavarása..:))
2009. dec. 18. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

nagyon köszönöm a gyors választ, és ezer bocsánat a kérdezőtől, hogy így belekalimpáltam a kérdésébe.remélem nem haragszol.

pusz mindenkinek és boldog karácsonyt!

2009. dec. 18. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Dehogy haragszom!:-))Nektek is boldog karácsonyt!Még az a kérdésem,hogy ez a főzött krém ugye nem olyan mint a puding?Mert egyszer csináltam valami hasonlót és az nem ízlett mert puding ízű volt.Azért szeretném a főzés nélküli változatot!
2009. dec. 18. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, csak most néztem vissza... Hát puding ize nincs ahogy legyen..inkább ennek liszt ize van, ezért kell jól megizesiteni valamivel.
2009. dec. 21. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!