Valaki! Annak a régebbi "ovodás" (menzás) milánói makaróninak mi a receptje?
2014. márc. 27. 20:29
1/4 anonim válasza:
Ez inkább tűnik bolognainak. Bár azt hiszem ovi korunkban egyszerűen húsos tésztának hívtuk.
2/4 anonim válasza:
Legolcsóbb paradicsomszósz, némi oregánóval (ha volt) és sok kanál cukorral meg sóval.
3/4 anonim válasza:
Egy fej hagymát üvegesre párolsz (szigorúan napraforgóolajon, ha autentikusat akarsz! :D ) rádobsz némi felkockázott sonkát, aztán sürített paradicsom, amit jó sok vízzel felöntesz, ízesíted először is cukorral, hogy a sp keserű ízét elfedd, aztán só, bors, ennyi. Ha ennél csak egy picit finomabbra akarod készíteni, akkor a víz egy részét paradicsomszósszal helyettesíted, teszel bele kevés fokhagymát, oregánót és bazsalikomot is.
4/4 anonim válasza:
Szétfõtt tészta, kevés darált hús löncshússal higítva,szigorúan alulfûszerezve, kecsappal meglocsolva.
És ez Bolognai szeretne lenni, véletlenül sem milánói.
Amúgy van ember, akinek ez tényleg ízlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!