Milánói makarónihoz milyen sonkát vegyek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 08:58
2/6 anonim válasza:
Szeletelt füstölt tarját szoktam venni hozzá. Szerintem nagyon finom ízletes, szaftos hús.
3/6 anonim válasza:
Én is olcsóbb, szeletelt gépsonkából szoktam, még ebbõl is nagyon finom.
4/6 anonim válasza:
Füstőlt tarja nagyon jó, mert hasonlít a parasztsonkához, csak olcsóbb, jól érződik az íze a milánóiban.De az olcsó gépsonka is nagyon jó.
5/6 anonim válasza:
Alapelvem a fozesben, hogy csak olyan alapanyagot veszek es hasznalok, amit onmagaban is megennek. Legyen szo barmirol. Sokszor hallom hogy: "sutihez ez is jo" vagy "porkoltbe ugysem erzodik", es hasonlok, de nagy tevedes. A minosegi alapanyaggal keszult fogason erezni a kulonbseget.
Szoval, hogy valaszoljak, olyat, amit onmagaban is megennel.:)
6/6 anonim válasza:
Sima gepsonka es fustolt tarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!