Milánói makarónihoz jó a császárszalonna és gomba, vagy csak sonka és gomba? (ha csak sonka, akkor milyen? )
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 09:26
1/4 anonim válasza:
Jó a császárszalonna is, csak kevesebbet tegyél bele. Persze nyilván más íze lesz kicsit, de attól még finom.
2/4 tetro válasza:
szerintem a császárszalonna túl zsíros hozzá. én valami húsosabbat használnék. akár bacont.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a legjobb hozzá a füstölt kötözött sonka sampinyon gombával. Én úgy tudom, hogy így van az eredeti receptben. Mi így szeretjük.
Próbáld ki mindkettő lehetőséget amit felsoroltál és maradjatok annál a receptnél ami jobban ízlik :)
4/4 anonim válasza:
ha nincs benne gomba, akkor nem milánói. sonka, császárszalonna, ízlés dolga, hogy mennyire zsírosan szereti valaki.láttam már gyönyörűszép sovány császárszalonnát is, és ronda kövér sonkát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!