Szombaton készített vadas mártás meddig áll el? Húst még mos sütöm hozzá. Valamint a sonka felvágott hány napig jó?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 12:20
1/4 anonim válasza:
ma még jó ha hütöben tároltad. Be teheted a fagyasztóba a mártást 3-4 hétig nem lesz baja. Ha már neki állok a vadasnak akkor mindig jó sok mártást csinálok és a teszek a fagyasztóba..
A sonka felvágott 4-5 napig jó . Lehet ,hogy a csomagoláson talász infot :
2/4 A kérdező kommentje:
hm, hát, hűtőben volt, de azt hittem jó 4-5 napig...fenébe...még sok vanonnan lehet tudni, melyik étel meddig jó? Én simán megeszek 4-5 napos ételeket is, nincs baja, mert sokat főzök egyszerre..nem jó már 4-5 nap utána legtöbb étel?
2011. dec. 12. 12:47
3/4 anonim válasza:
a vadasmártás jól hűtő hűtőben eláll 4-5 napig.
ha melegítéskor nem kezd pezsegni, nincs ecetes szaga, akkor biztosan jó. de azért meg is kell kóstolni, az ízlelés a biztos.
ha minden rendben, akkor jól forrald át és mehet bele majd a kész hús.
4/4 anonim válasza:
én is annyit főzök szombat-vasárnap, hogy mindig marad még
szerdáig valami kaja, ami fagyasztás nélkül is biztonsággal ehető.
ma még csak kedd van, nincs annak a vadasnak semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!