Rántott cukkínit szeretnék csinálni. Ha felkarikáztam utána ki kell szedni a magokat?
Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 09:29
1/4 anonim válasza:
A rantott cukkini ugy keszul,hogy:
nem kell meghamozni ha szep zsenge,csak alaposan mosd meg!Karikazd fel,ne legyenek se tul vastagok se tul vekonyak a szeletek!A magokat ne szedd ki,azoknak ott jo helyuk van:)Forgasd bele lisztbe es sozott felvert tojasba,forro olajba rakd bele.
Ezt megcsinalhatod padlizsannal is,annak se vedd ki a "magjat"!
2/4 anonim válasza:
Elkészítés:
A cukkinit meghámozzuk, és vékonyan, egyenletesen felszeleteljük. Lesózzuk, és picit állni hagyjuk, majd gyengén bekenjük az egyik felét a fokhagymakrémmel. Ezután rendesen, ahogy a húst is szoktuk, bepanírozzuk. Ezután gyorsan kisütjük. A kisült darabokat papírszalvétára tesszük, hogy a zsiradék felszívódjon róluk.
3/4 anonim válasza:
Én nem karikára szoktam vágni, hanem hosszában felszeletelem.
4/4 anonim válasza:
Ha salátacukkínit veszek, nem szoktam, viszont a rántani való cukkíniknek mindig kilyukasztom a közepét és kiszedem a magos részt. Szerintem finomabb és gusztusosabb is így, szép cukkínigyűrűk lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!