Házilag lasagne-t, de hogyan?
Van itthon sajtunk, találtam receptet a lasagne tésztára, anyuéktól kapok paradicsomszószt, darálthúst megveszem...
És hogyan tovább?
Megpirítom a darálthusit, ráöntöm a paradicsomszót.... de milyen fűszert tegyek bele??
Jézusom, ilyen kérdések mellett akarsz nekiállni lasagne tésztát nyújtani?
Tésztagéped van egyáltalán hozzá? A házi tészta nagyon melós és nyűgös dolog, nem igazán azok szokták bevállalni, akik nem tudják, hogy az ilyen szószokba oregánó, rozmaring és kakukkfű illik a só-bors mellé...
Házi tésztát már csináltam, de a lasange-hoz szószt még nem.
köszönöm a válaszokat!
első: Miért te ugye kezdted a főzést, hogy rögtön mindent tudtál????
Nem értem miért kell leszólni...
Aprított hagymát zsíron megpíritod, majd a húst is lepíritod rajta, arra a paradicsomszósz. Én oreganot szoktam beletenni.
Aztán a tepsi legaljára olaj, lasagnalap, szósz, lasagnalap, szósz, lasagnalap szósz, és rá sajt.
Valaki csinál basemelt is, azt nem midnig szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!