Mi adja a különlegesen jó ízét a annak a knorr-os lasagne-nak, s ha a por, akkor vki mondja el, h miből vagy?
2-es válaszoló:
Az tényleg szép egy Timikétől, h f**zomozik. :D
Amúgy meg nekem nem jönnek be a poros hülyeségek, de lasagne-ból még nem ettem más milyet, s azon agyaltam pár ismerőssel, h simán a por nélkül csak tejjel is olyan jó lenne. :)
Szóval én szívesen csinálnék házilag is vmi hasonlót, most láttam ilyen besameles cuccot, amivel elméletileg jó lesz, de vhogy nekem ez bejött + a legfontosabb, h a tésztát hogy varázsoljam elő, ahhoz már tényleg úgy érzem, h szakértelem kell vmennyi, nem?
Szakértelmem ugyan van, de a tésztát speciel én is úgy szoktam elővarázsolni, hogy kiveszem a dobozából. :)
Ebben a 500g-os dobozban mennyi tésztalap van, tehát megéri-e ezt venni a knorr-os doboz helyett?
Amúgy köszi mindenkinek a hozzászólását, az utolsóét is megcsinálom, ha majd gazdag leszek, s aranyat kakkantok sztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!