Lasagne, mit hogy csináljak, tuti tippek?
Ezen a hétvégén fogok először főzni anyósoméknak, lasagne lesz a főfogás.
Bármilyen tipp, titok stb érdekel, párszor már csináltam, de most nem szeretnék bakizni, biztosra szeretnék menni. :)
Pl ki milyen fajta tésztával készíti, főzi, nem főzi, mártásokról mindent, sütési módszer esetleg, bármi tényleg :)
besamelt teszek a paradicsom szósz alá
A paradicsom mártásba friss bazsilkomot ,és frissen darált borsot teszek .
a besemel fele tej a másik fele 30% tejszín besemelbe mindig kerül szerecsendió.
Nálunk azt szereti a család ha vékonyra vágott paradicsom vagy aszalt paradicsom is van rétegek között.
A tésztát nem főzöm ki előre én gyúrom meg magunknak .
a tál aljára először mártást teszek ,és úgy a tésztát .
A sajt pedig mozzeralla vagy kecskesajt a tetjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!