Milyen ételeket csináltok csirkemellből ami nem a hagyományos?
kárpáty borzas
aszalt paradicsomal mozzerával töltve baconbe tekerve sütve
csirkemájas töltelékkel töltve rántva
medvehagymás vajjal töltve rántva ( kijevire hasonlit)
Most csináltam tortillat.
Csirkemellfilét nagyobb több centis darabokra felvágod, befűszerezed valami fűszersóval, pl gyros vagy hasonló + olivaolajjal és 30 perc alatt puhára sütöd én légkeveréssel.
Jégsaláta, paradicsom, v.hagyma, kukorica, vörösbab, erős paprika, paprika, petrezselyem,
nagy Tortilla lap,
joghurt összekeverve belenyomott fokhagymával,
szeletelt edami sajt + camembert
Drága, de üt mint a buszkerék, laktató, és egészséges elvileg.
feldarabolod a megsült csirkedarbkákat beleszórod a felmelegített tortilla lapba, rá az edami lap sajt, rá a camembert, rá saláta, rá a szósz, összecsavarod és megőrülsz olyan jó.
Mozzarellás-koktélparadicsomos csirkemelltekercs oregánós-vajban pirítva
Tejszínes-gorgonzoldás csirkefalatok
Vékony sonkás-zsályás csirkemellcsíkok fehérboros mártásban
Citromos-fokhagymás csirkemell párolt brokkolival
Szezámmagos-szójaszószos csirkemell mellé friss zöldbabsaláta
Parmezános csirkemell tepsiben, mellé paradicsomos rizottó
Ezer dolog van még
Különféle tokányoknak készítem el, ha sietős a dolgom, és éppen csirkemell van a kezemügyében :)
Zöldborsós, zöldbabos,gombás, brokkolis, hentes,... stb.jó szaftosra készítem, tejföllel vagy anélkül,és rizzsel vagy tésztával tálalom.
A lecsós csirkemell is nagy kedvenc, persze előbb serpenyőben elősütöm a csirkemellszeleteket és utána megy a jó szaftos lecsós alapba.Nokedli, tarhonya vagy rizs jár mellé, de sültkrumplival is nagyon finom.
Semmilyent. inkább olyan húst főzök, ami nem száraz, és nem nem kell pácolgatni, szószban sütni, hogy ehető legyen.
Rántva még elég jó, de natúrként nagyon száraz. Drágább is, mint a többi hús.
ananászos csirkemell(tepsis).
kínai édes-savanyú csirke.
Kapros-tejfölös
liszt+piros paprika-fokhagyma keverékébe megforgatni a csirkét, rá vöröshagyma és tejföl, így megsütni
tejszínes-gombás csirkemell.
curry
dubarry szelet
ananászos vagy barackos besameles szelet
gyros
aszalt szilvis szalonnába göngyölt csirkemell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!