Csirkemellből készült étel recepteket írnátok?
Csirkemelbe zsebet szurok ,aszalt paradicsommal ,mozzereával ,bazsalikommal megtöltöm.
Baconbe tekerem ,fólia alatt sütöm amikor megsült leveszem a foliát ,és pirosra sütöm a bacont rajta:
Ha nincs aszalt pardicsomod friss is jó bele.
Tölteni pedig úgy szoktam ,hogy a sajtot ,paradicsomot bazsalikomot apró kockára vágom ,és össze keverem .a keveréket teszem bele mellbe.
ezt ha nem tekered baconbe akkor ki lehet rántani.
Paradicsomos, mozzarellás csirkemell
Zöldséges csirkemell
fűszeres, sült csirkemell
ananászos csirkemell
csirkemell kínai mártással
paradicsomszószos csirkemell
csirkés brassói apró pecsenye
brokkolival rakott csirkemell
Mindegyik receptet megtalálod a neten
Gombás tejszines csirkemell:
Szoktam tejfölös paprikáscsirkét is készíteni, ilyenkor vékony csíkokra vágom a csirkét.
Töltve is jó gombás töltelékkel.
Még fasirtnak és vadasnak is finom.
Majdnem csak csirkemellett meg pulykamellet főzök. Tehát bármit lehet belőle csinálni:
- bakonyi módra, stroganov módra,
- zöldfűszeres ricottával (esetleg túróval) megtöltve, fólia alatt párolva, utána sütve
- kijevi (fokhagymás-petrezselymes vajjal töltve), serpenyőben elősütni, utána sütőben készre
- roston megsütve valamilyen mártással,
- óvárinak elkészítve,
- asztalt paradicsomos-sajtosat már írták előttem,
Nálunk többek között ezek készülnek:
-olaszos csirkemell tesztaval (pirított csirkemell kocka porehagymaval, paradicsom szószban, babér levéllel)
-baconos-gombás-borsós csirkemell
-hentes tokany csirkemellbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!