Medvehagymát, hogyan célszerü eltenni télire a fagyasztóba? Apróra darabolva, vagy egyben hagyva a leveleket?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 11:17
1/4 anonim válasza:
A legjobb, ha a leveleket megmosod, leszárítod és összecsavarod egy rúddá. Ne erövel, de azért lehetöleg ne maradjon nagyon laza. Így csomagold be alufóliába és fagyaszd le. Amikor kell, akkor egy rudat kiveszel és még fagyosan egész finomra tudod vágni vagy morzsolni.
Ha elöre összeaprítod, akkor kevésbé marad meg az aromája.
2/4 anonim válasza:
Leginkább sehogy, a medvehagyma nagyon rosszul fagyasztható-tartósítható minden formában. Fagyasztva úgy az íze 90%-t elveszti, ezt tapasztalatból mondom.
A legistenesebb még az olajban, pesztóként eltevés, de ez is messze van az igazitól.
3/4 anonim válasza:
Nekem így fagyasztva semmi baja sem lett, megörizte az ízét. De ehhez alufóliába kell tekerni, nem sima zacskóba tenni.
4/4 anonim válasza:
Olívaolajjal leturmixolva jégkockatartóban. Semmi vaja nem lett, az íze is megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!