Mit főztök szentestére?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 07:01
11/15 anonim válasza:
Rántott csirke vajas burgonya,és kocsonyát főzök ma este,a 30 l-es fazékba..:)Beiglit csináltam életemben először..:)Nem fözök sokat,mert nem lesz,aki megegye..:/)És nem is akarok kikészülni az ünnepre a nagy sütésfőzésben,mint éveken keresztül.Sőt,még anyagi csődöt sem akarok a sok kiadástol.
13/15 anonim válasza:
Nálunk ebéd szokott lenni a fő kaja. Húsleves lesz, sajttal főtt füstölt tarjával töltött csirkemell, krumplipüré. Persze süti is van: mákos, diós beigli, marcipános süti, duna szelet.
14/15 anonim válasza:
én imádom a vadhúst, de mivel elég drága, ezért csak ritkán engedem meg magunknak. de most vettem egy szép darab őzcombot, már két napja áll a páclében és holnap megsütöm fokhagymával szalonnával megspékelve, sok sárgarápával-zöldséggel, vörösborral locsolgatva.egyebekben a szokásos menü, bejgli hegyek, sós sajtos pogácsa, halászlé, de tervezek tölöttkáposzta gombócevő versenyt is :) Kellemes ünnepeket mindenkinek.
15/15 anonim válasza:
annyira örülök hogy nem minden fórumon egy teljesen más témát tudnak felhozni az olvasók (írók), vagy egymást fikázzák , mert semmi értelme nincs egyiknek sem, végre ez egy olyan oldal ahol az emberek kicsit megnyílnak és amúgy is karácsony van nomeg finomakat főzünk mindannyian, és még ötleteket is tudunk adni a másiknak, örülök hogy ide betértem .
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!