Mit főztök ma (okt.23)?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 09:22
1/22 anonim válasza:
lernibe sult csirke krumlival es ubi salata.
2/22 anonim válasza:
Rizses húst csirkéből,és a fagyasztóból elővett kész pacalpörköltet melegítjük fel.Kinek melyik ízlik jobban azt eszi.
3/22 anonim válasza:
Fejtett bab levest füstölt tarjával :)
4/22 anonim válasza:
Paradicsomlevest,rakott karfiolt.
5/22 anonim válasza:
Még van maradékom, fehérborban párolt nyúl. Ahhoz készítek köretet.
Egyedül lakok, így nem zavar, ha a hétvégén maradékot eszek. Majd ha lesz családom... :)
7/22 anonim válasza:
Pipihusileves 2-féle tésztával, pörkölt, rántott hús sült krumplival és mexikóis rizzsel + lehet, hogy összedobok egy sütit. :)
8/22 anonim válasza:
Mivel családi is jön nálunk (párom szülei és az enyémek)
így leves halgombóc leves lesz
másodiknak pedig bácskai füstölt spagetti parasztosan
és tegnap sütöttem rigó jancsit, aminek 1 nap pihenőt kell hagyni, hogy vágható legyen :)
ennyi na és persze paradicsomsaláta
9/22 anonim válasza:
orosz leves
kacsapörkölt + tarhonya céklával
pozsonyi kocka
10/22 anonim válasza:
mi a halgombóc? és mi az orosz leves?
atyaég, de kezdő vagyok, pedig azt hittem, már nem...
én hamisgulyást, hasábburit, rántott sajtot, s ha belefér, ostoros rétest (ezt lehet, csak délután)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!