Mit főztök ma (okt.23)?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 09:22
11/22 anonim válasza:
Mi az a hasábburi? Azt sem ismerem.
A kacsapörkölt pedig elég zsíros,ahhoz nem tennék tarhonyát,hanem krumplit vagy nokedlit. (Igaz,más pörkölthöz sem). De az ízlések nem egyformák.
12/22 anonim válasza:
töltött dagadót burgonyapürével, túrós pogácsát
14/22 anonim válasza:
Én semmit. Kérdeztem, kell-e segíteni, de - szokás szerint - nem.
Amúgy húsleves lesz, francia sali, rántott és sült hús meg tán krumpli.
15/22 anonim válasza:
09:50-es én a halgombóclevest úgy készítem, hogy a pontyot vagy amúrt amit veszek lefilézem, vagy megkérem ott a boltba, hogy filézzék le nekem, és a csontból alaplevet főzök. A bőrt is leveheted, de nem fontos és húsdarálón ledarálom. 15 dkg árpagyöngyöt kétszeres mennyiségű sótlan vízben megfőzök, egy ideig állni kell hagyni, majd a darált húshoz kell tenni. teszek hozzá 2 tojást, ízlés szerint hagymát, zúzott fokhagymát, majorannát, fűszerpaprikát, őrölt borsot, erőspaprikát, zsemlemorzsát. az egészet jól összegyúrom, kis gombócokat csinálok belőle és a forrásban lévő halalaplébe teszem.
16/22 anonim válasza:
Húsleves
Pörkölt tarhonyával + fejes saláta
Hatlapos
18/22 anonim válasza:
Gulyásleves (+tegnapról szárazbableves is maradt)
Brassói
Almás pite
:D
19/22 anonim válasza:
Amúgy a hasábburi az gondolom a hasábburgonya
20/22 anonim válasza:
az :)
viccnek gondoltam a kérdését, ezért nem válaszoltam
de a hasábburi = hasábburgonya, valóban :) még suliból megmaradt rövidítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!