Milyen pörköltet lehet ízesíteni vörös forralt borral, vagy elrontja az ízét totál?
Ha forralt bort úgy érted ,hogy azok a füszerek vannak benne ami egyébként kell a forralt borba akkor nem.
Mert a sok füszer tönkre teszi .
A pörköltbe nem tenném.
Igen, totál elrontaná.
Bár olvastam már "perverz" recepteket fahéjas, és csokis pörköltekről is, de én nem próbálnám ki a fűszeres forralt borral sem.
Ilyen Lidl vagy Aldi-s 499Ft-os forralt borra gondoltam. Esetleg, ha utólag van beletöltve egy kicsi?
Sajnos nem, a sok cukor meg a fűszerek miatt.Ne ronts el semmilyen pörköltet sem, ezzel a desszert jellegű borral.
Idd meg lehűtve, egy kis citrommal.
Kész forralt bort csak süteményhez lehet használni, esetleg valami más alkohol helyett, de csak keveset abba is, nehogy elázzon.
Nem értem, miért ragaszkodsz a pörkölthöz, abba soha nem teszünk bort.
Vadhúsokat, borban főtt kakast, esetleg burgundi marhahúst szoktak borral főzni, de ezeket sem cukros-szekfűszeges-fűszeres pancsolt borokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!