Milyen pörköltet lehet ízesíteni vörös forralt borral, vagy elrontja az ízét totál?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha forralt bort úgy érted ,hogy azok a füszerek vannak benne ami egyébként kell a forralt borba akkor nem.
Mert a sok füszer tönkre teszi .
A pörköltbe nem tenném.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen, totál elrontaná.
Bár olvastam már "perverz" recepteket fahéjas, és csokis pörköltekről is, de én nem próbálnám ki a fűszeres forralt borral sem.
Ilyen Lidl vagy Aldi-s 499Ft-os forralt borra gondoltam. Esetleg, ha utólag van beletöltve egy kicsi?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sajnos nem, a sok cukor meg a fűszerek miatt.Ne ronts el semmilyen pörköltet sem, ezzel a desszert jellegű borral.
Idd meg lehűtve, egy kis citrommal.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kész forralt bort csak süteményhez lehet használni, esetleg valami más alkohol helyett, de csak keveset abba is, nehogy elázzon.
Nem értem, miért ragaszkodsz a pörkölthöz, abba soha nem teszünk bort.
Vadhúsokat, borban főtt kakast, esetleg burgundi marhahúst szoktak borral főzni, de ezeket sem cukros-szekfűszeges-fűszeres pancsolt borokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!