Milyen házi pudingot készítsek, ha a vaníliát nem ehetek? (Csokit leszámítva)
Utolsó: ha egyszer betérsz egy bevásárlóközpontba, kérlek olvasd el a mogyoró-tejszín aroma címkéjét ;)
nem lövöm le a poént... engem megdöbbentett.
Nem, nem az vagyok, hanem egy anyuka, aki szeretné egészséges ételekkel meglepni a csemetéjét. és a cukor olyan dolog, amit ki lehet váltani. egyáltalán nem erről szól a kérdés!
éppen azért tettem fel, mert nem a bolti pudingporból (azaz bolti keményítő+aromából) szeretnék "pudingot" főzni, hanem tojásból és rendes összetevőkből. ezért kérdeztem, amit egy-ketten meg is értettek, hogy mivel lehet ízesíteni, ha a vanília ki van zárva.
Írtunk vagy 6 választ, mindegyikbe bele tudtál kötni, holott utólag én is írtam, és állítólag te is tisztában vagy vele, hogy a cukor pl. kiváltható.
A keményítő is egyébként. Zselé helyett is lehet növényi alapanyagokat, agar-agart vagy hasonlókat használni.
Mi a probléma?
Citromos-kekszdarabos-túrós, fahéjas-aszalt szilvás, gesztenyepürés, gyümölcspürés/lekváros, narancshéjas-csokis, kókuszos(-csokis).
Gondolom mindegyik alapanyagból be lehet szerezni cukormenteset vagy bio-t.
Utolsónak köszönöm!
Csak keményítővel lehet pudingot készíteni? Nem tudom, mikor születhettél, de ha ezt a Nagymamádnak elmondod, kinevet :) Nem a keményítős puding az eredeti! Hanem a tojásos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!