Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen házi pudingot készítsek...

Milyen házi pudingot készítsek, ha a vaníliát nem ehetek? (Csokit leszámítva)

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 19:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Utolsó: ha egyszer betérsz egy bevásárlóközpontba, kérlek olvasd el a mogyoró-tejszín aroma címkéjét ;)

nem lövöm le a poént... engem megdöbbentett.

2014. márc. 14. 23:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Ugye te az az idióta vagy, aki itt rendszeresen kérdéseket tesz fel arról, hogy miért is esznek az emberek cukorral bizonyos dolgokat, mikor olyan egészségtelen és különben is fúj?
2014. márc. 14. 23:07
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem, nem az vagyok, hanem egy anyuka, aki szeretné egészséges ételekkel meglepni a csemetéjét. és a cukor olyan dolog, amit ki lehet váltani. egyáltalán nem erről szól a kérdés!

éppen azért tettem fel, mert nem a bolti pudingporból (azaz bolti keményítő+aromából) szeretnék "pudingot" főzni, hanem tojásból és rendes összetevőkből. ezért kérdeztem, amit egy-ketten meg is értettek, hogy mivel lehet ízesíteni, ha a vanília ki van zárva.

2014. márc. 14. 23:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Írtunk vagy 6 választ, mindegyikbe bele tudtál kötni, holott utólag én is írtam, és állítólag te is tisztában vagy vele, hogy a cukor pl. kiváltható.

A keményítő is egyébként. Zselé helyett is lehet növényi alapanyagokat, agar-agart vagy hasonlókat használni.

Mi a probléma?

2014. márc. 14. 23:33
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem nekem volt itt problémám :) Át lett terelve a kérdésem keményítőkre és cukorra. Én még mindig az ízesítésre lennék kíváncsi, amit ahogy említettem is, sokan jól megválaszoltak. Nekik köszönet jár érte, és továbbra is várom, mik jönnek még elő.
2014. márc. 14. 23:45
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Ha annyira egészségesen akarod etetni a picit akkor minek adsz neki pudingot? Ėdesség helyett adj neki aszalt gyümölcsöt. Az egészsėges is és desszertként is adható.
2014. márc. 15. 06:16
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Puding márpedig csak keményítővel vagy liszttel lesz a tejből, akármilyen ízű is. Minek akarsz a gyerekeknek egyáltalán pudingot adni, ha ennyire félsz tőle? Adj nekik gyümölcsöt.
2014. márc. 15. 08:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Citromos-kekszdarabos-túrós, fahéjas-aszalt szilvás, gesztenyepürés, gyümölcspürés/lekváros, narancshéjas-csokis, kókuszos(-csokis).

Gondolom mindegyik alapanyagból be lehet szerezni cukormenteset vagy bio-t.

2014. márc. 15. 13:23
 19/25 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm!

Csak keményítővel lehet pudingot készíteni? Nem tudom, mikor születhettél, de ha ezt a Nagymamádnak elmondod, kinevet :) Nem a keményítős puding az eredeti! Hanem a tojásos... :)

2014. márc. 15. 16:18
 20/25 anonim ***** válasza:
A nagymamád korában is volt keményítő. Kukoricából, burgonyából készül, semmi egészségtelen nincs benne. Egyetlen funkciója, hogy szilárdítsa az ételt.
2014. márc. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!