Maja51 kérdése:
Aszalt paradicsomot salátákon kívül mihez eszitek, vagy milyen kajákba teszitek?
Figyelt kérdés
Tavaly szárítottam, de nem tudom mihez használjam el? Hogyan finom?2014. márc. 12. 08:33
1/8 anonim válasza:
töltött húsokba szoktam tenni. olyanokba amibe van sajt
olaszos zöldséges tésztákba
kevrheted rizsbe is ,de csak akkor keverd bele amikor már kész a rizs és meleg
2/8 anonim válasza:
Én csirkemellet szoktam kevés olajon serpenyőben megsütni, hozzá az aszalt paradicsom, majd amikor már lassan kész, felöntöm egy evőkanál tejföllel és kicsit kevergetem, nagyon finom és gyors ebéd, rizzsel szoktam enni :)
3/8 anonim válasza:
zöldséges tésztába
múltkor olyat csináltam, hogy rizs, csirke husi, asztalt paradicsom (de lehet hozzá még már zöldségeket is)
szóval a lényeg, hogy zöldségekhez szoktam hozzá tenni
5/8 anonim válasza:
Sult husszeletekhez van, hogy csak aszalt paradicsomot talalok, de pizzafeltetnek is szoktam hasznalni, feta sajttal, bazsalikommal, olivabogyoval.
Rizottot is diszitettem mar vele, de paradicsomleves tetejere is volt, hogy tettem.
7/8 anonim válasza:
Sajtos-baconos muffinba beleaprítva is nagyon finom. Kis bazsalikommal, kevés olivával leöntve cukkinis vagy brokkolis rizshez is nagyon passzol.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!