Írnátok valami finom leveseket, amiket nagyon szerettek és elkészíteni is könnyű?
Figyelt kérdés
Néhány mondatban ha megosztanátok,hogyan készítitek el nagyon megköszönném.2009. dec. 14. 13:34
1/4 anonim válasza:
Húsleves, brokkolikrémleves, karfiol leves, tárkonyos pulykaragu leves, frankfurti leves:))) paradicsomleves, kolbászos krumplileves, ezeket szoktam.. mindegyik receptet az internetröl szedtem... vannak nagyon jo oldalak, elolvastam a recepteket, ami szimpi volt, megcsináltam. [link] például:)
2/4 anonim válasza:
tárkonyos csirkeraguleves.Én a menzán szoktam enni, receptet nem tudok, de nagyon finom :D
3/4 anonim válasza:
Az én kedvencem a gombaleves. Elkészítés:egy kis fej hagymát lepirítok, rá só-bors pirospaprika. Erre 2 szál felszeletelt répa és fehérrépa, rá a gomba. Ezt addig kell pirítani, míg a gomba össze nem esik. Ezután fel kell önteni vízzel és a végén egy tejfölös habarás.
4/4 anonim válasza:
én nagy krémleveses vagyok: hagyma, fokhagyma, sütőtök, brokkoli, zeller...
az egésznek az alapja a megpárolt zöldség húsleves alaplével felöntve, összeturmixolva, tejszínnel vagy tejföllel krémesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!