Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mibe tegyem a mézeskalácsot...

Mibe tegyem a mézeskalácsot sütés után, hogy megpuhuljon? Fémdobozba, zacskóba vagy nem is kell tenni semmibe?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
fémdobozba zacskóba is jó. tegyél mellé negyedre szeletelt almát, hogy puha maradjon. az alma nedvességét magába szívja.
2009. dec. 14. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
Én két mézeskalácsot össze szoktam ragasztani lekvárral, és a lekvár nedvességétől mindig jó puha lesz.
2009. dec. 14. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 14. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
fémdobozban vagy műanyagdobozban remekül elvan. az almával vigyázz, én beleraktam, és szétmállottak a körülötte lévő sütik....
2009. dec. 15. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor marad a fémdoboz. Köszi!
2009. dec. 17. 11:00
 6/6 anonim válasza:

Én olyan receptet használok amiben nincs vaj, vagy margarin. De a neten böngészve olyan receptet is találtam, ahol 5 dkg, illetve másik receptben 10 dkg margarin van. Érdemes kipróbálni ezt a receptet is.

Mézeskalács.hu oldalon sok érdekes tudnivalót lehet találni.

2009. dec. 20. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!