Mibe tegyem a mézeskalácsot sütés után, hogy megpuhuljon? Fémdobozba, zacskóba vagy nem is kell tenni semmibe?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 13:29
1/6 anonim válasza:
fémdobozba zacskóba is jó. tegyél mellé negyedre szeletelt almát, hogy puha maradjon. az alma nedvességét magába szívja.
2/6 anonim válasza:
Én két mézeskalácsot össze szoktam ragasztani lekvárral, és a lekvár nedvességétől mindig jó puha lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 14. 19:57
4/6 anonim válasza:
fémdobozban vagy műanyagdobozban remekül elvan. az almával vigyázz, én beleraktam, és szétmállottak a körülötte lévő sütik....
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor marad a fémdoboz. Köszi!
2009. dec. 17. 11:00
6/6 anonim válasza:
Én olyan receptet használok amiben nincs vaj, vagy margarin. De a neten böngészve olyan receptet is találtam, ahol 5 dkg, illetve másik receptben 10 dkg margarin van. Érdemes kipróbálni ezt a receptet is.
Mézeskalács.hu oldalon sok érdekes tudnivalót lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!