Hogyan főzzek úgy jót, hogy finom legyen, de közben végig rettegek, hogy nem sikerül és nem lesz finom és ki kell dobni?
nem sikerülnek jól az ételeim és ezért kapok is itthon a fejemre
már hozzá sem merek úgy kezdeni a főzéshez, hogy ne legyen bennem az a félsz, hogy jaj, nem fog sikerülni
mit és hogyan lehet tenni ez ellen?
Az ízek nem sikerülnek.
Illetve pld ha jénais, akkor lucskos lesz.
Bár az állag az más típusú ételeknél is volt már problémás.
Hat en 25 eves ferfi vagyok, 7 eve fozok magamra meg a paromra, de meg soha nem volt ilYen problemam.
Nincs sehol megirva h milyen izenek kell lennie egy etelnek. Ha nem sozod agyon nem tudom h lehetne elrontani.
Egyebkent a jenais eteleket en pl lucskosan szeretem, ne legyen olyan szaraz.
Kóstolgasd közben az ételt, és ha még hiányzik belőle valami, akkor pótold. Én még a fasírtnak való húst is megkóstolom, nyersen.
Az állag problémát illetően én is jártam már úgy, hogy a receptre hallgattam, és nekem végül túl kevésnek bizonyult a folyadék. Ki kell tapasztalni, hogy mennyi kell az ételbe. Vagy pl a tejfölös rakottas dolgokat nem szabad sokáig sütni, mert a tejföl kicsapódik és nagyon vizes lesz. Szóval szerintem nálad a inkább a tapasztalat hiánya az, ami problémát okoz, bár nem ismerlek...
Nézz sok főzős műsort, és olvass blogokat ezzel kapcsolatban, egy csomó mindent meg lehet tanulni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!