Hogyan csináljak omlós tejkaramellát a gumis helyett?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy mikor karamellát csinálok ahelyett hogy szépen megkeményedne, törhetővé, omlóssá válna gumi szerű állaga lesz? :/ tovább főzzem? vagy mitől függ ez?2014. márc. 7. 18:02
1/1 anonim válasza:
Nekem is még csak rágósat sikerült csinálnom (nekem mondjuk az is ízlett, elszopogattam), de legközelebb ezt a receptet akarom kipróbálni, elég jónak tűnik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!