Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fodros kockatészta helyett...

Fodros kockatészta helyett csinálnátok krumplis tésztát kagylótésztából?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Csinálni csinálhatsz csak jó nem lesz.
2014. febr. 17. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Mert ha az van otthon, akkor miben lesz más íze mint más alakú tésztával? Szerintem nyugodtan.
2014. febr. 17. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Más alakú tésztáknak más ízük van.
2014. febr. 17. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Csináltam is, és más formájú tésztával is. Orsóval és pennével is számtalanszor, ha más nem volt, rövid metélttel és spagettivel is csináltam már.

A tészta az tészta, ugyanolyan az íze, akármilyen a formája, szóval az 1. válaszoló nagy marhaságot írt.


Az a lényeg, hogy nagy méretű tészta legyen és ne a legvékonyabb fajta...!


Pl. ne csináld cérnametélttel, se betűtésztával, se tarhonyával, és eperlevéllel se, mert azzal könnyen egy masszává áll össze az egész..., mivel szinte képtelenség fogkeményre főzni azokat, hamar megpuhulnak, szétáznak rosszabb esetben...

2014. febr. 17. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 17. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
A tarhonyával vitatkoznék. Különösen finom a tarhonya a krumplis tészta összetört krumplijával. Öreg htarhonyának hivják, főleg ha füstölt szalonna az alap.
2014. febr. 17. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Akinek annyira fejletlen az ízérzékelése, hogy nem érzi a különbözõ tészták közti ízkülönbséget, annak lehet, hogy tényleg mindegy mibõl csinálja.

Én köszönöm, de igenis érzek különbséget egy spagetti, szarvacska vagy nagykocka között.

2014. febr. 17. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt, hogy eszembe jutott a krumplistészta, de nem volt itthon nagykocka. Ez nem egyszer előfordult, és bizony ugyanolyan finom volt kagylótésztával vagy orsótésztával is, mint nagykockával.Ismerősöm pedig csak szélesmetéltből csinálja, mert egyszerűen az szimpatikus neki.

Ez egy berögzött szokás, hogy valami csak ezzel vagy azzal jó, addig míg ki nem próbálunk (sokszor kényszerűségből )mást is.

2014. febr. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!