Hogyan tudnám elkészíteni a rizst köretnek, hogy az ne legyen mászkos, ragacsos, ne tapadjanak össze a szemek, és inkább száraznak tűnjön?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 22:55
1/5 anonim válasza:
Olajon pirítsd a rizst egy jó ideig!
Közben kevergesd! Amikor már némelyik rizsszemen látszik, hogy pirítva van (kicsit barnul), akkor öntsd föl a rizs mennyiségének dupla mennyiségű vízzel! (Picit kevesebbel is lehet)
Tegyél bele sót, aztán fedő alatt főzd! Amikor már forr, vedd le kis lángra és főzd készre!
Én kavargatni sem szoktam ilyenkor már egyáltalán.
2/5 anonim válasza:
Én mikroban készítem, így pergős marad.
4/5 anonim válasza:
mikróban készisd, az olajtól gyakran összeragad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!