Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon finom egybesült hús...

Nagyon finom egybesült hús receptet tudtok?

Figyelt kérdés

Mindegy milyen sima ,töltött ,csak nagyon finom legyen.

A hús is mindegyed ,hogy milyen állat húsa.


2014. febr. 27. 15:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

:)) Mielőbbi jobbulást neked is:)

( a többiektől elnézést, hogy ezt itt tárgyaltuk ki, remélem Ők is megértőek)

2014. febr. 28. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/26 anonim ***** válasza:
Tőlem is bocs az offért:)
2014. febr. 28. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/26 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kis receptek.

Sorra kerítem mindegyiket.

Az aszalt gyümölcsöt megvettem, a szűzpecsenyét felügyeskedtem, klopfoltam,kiraktam baconnel, feltekertem fóliába raktam, csak holnap töltöm be, és sütöm.

Majd valami tejszínes mártást készítek mellé, meg burgonyás, kisült mittudoménmit.Olyan, mint a puffancs.

Köszi a jó recepteket!

2014. febr. 28. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/26 anonim ***** válasza:

Remélem sikered lesz vele:) amúgy én is úgy csinálom a krumplifánkot, mint a krokettet, de nem panírozom be.

kis gombócokat formázok és csak lisztbe forgatom meg.

kissé ellapítom, és mehet a forró zsiradékba a serpenyőbe.

olyan kis helyes szalagosok lesznek, mint a farsangi fánk:))

És tényleg le a kalappal, hogy ennyi jó kis recept jött a kérdésedre.Így van valódi értelme ennek a sütés-főzés témakörnek, még, ha néha összeütközünk is a virtuális konyhában... XD.

De minden jó, ha jó a vége!

2014. febr. 28. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/26 anonim ***** válasza:
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a kérdést nem én tettem fel, csak becsatlakoztam, de a lényegen nem változtat:)
2014. márc. 1. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/26 anonim ***** válasza:

Sertéscombból rögtönöztem egyszer, aztán megtartottam :)


Rozmaringot, borsot, fokhagymát, picike citromot kikeverek zsírral, és bedörzsölöm vele a húst. Benne hagyom pár órára vagy akár egy egész éjszakára egy lefedett edényben. Másnap átdobom a jénaiba/tepsibe, és 2-3 centiig vörösbort töltök alá. Alufóliával lefedem, és úgy sütöm, amíg át nem puhul, a végén le is lehet pirítani, nem mindig szoktam. Szendvicshúsként esszük, finom, szaftos, ízes, puha! Egy kis sav kell a száraz húsok alá, rögtön megpuhul :)

2015. márc. 17. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!