Nagyon finom egybesült hús receptet tudtok?
Mindegy milyen sima ,töltött ,csak nagyon finom legyen.
A hús is mindegyed ,hogy milyen állat húsa.
:)) Mielőbbi jobbulást neked is:)
( a többiektől elnézést, hogy ezt itt tárgyaltuk ki, remélem Ők is megértőek)
Nagyon jó kis receptek.
Sorra kerítem mindegyiket.
Az aszalt gyümölcsöt megvettem, a szűzpecsenyét felügyeskedtem, klopfoltam,kiraktam baconnel, feltekertem fóliába raktam, csak holnap töltöm be, és sütöm.
Majd valami tejszínes mártást készítek mellé, meg burgonyás, kisült mittudoménmit.Olyan, mint a puffancs.
Köszi a jó recepteket!
Remélem sikered lesz vele:) amúgy én is úgy csinálom a krumplifánkot, mint a krokettet, de nem panírozom be.
kis gombócokat formázok és csak lisztbe forgatom meg.
kissé ellapítom, és mehet a forró zsiradékba a serpenyőbe.
olyan kis helyes szalagosok lesznek, mint a farsangi fánk:))
És tényleg le a kalappal, hogy ennyi jó kis recept jött a kérdésedre.Így van valódi értelme ennek a sütés-főzés témakörnek, még, ha néha összeütközünk is a virtuális konyhában... XD.
De minden jó, ha jó a vége!
Sertéscombból rögtönöztem egyszer, aztán megtartottam :)
Rozmaringot, borsot, fokhagymát, picike citromot kikeverek zsírral, és bedörzsölöm vele a húst. Benne hagyom pár órára vagy akár egy egész éjszakára egy lefedett edényben. Másnap átdobom a jénaiba/tepsibe, és 2-3 centiig vörösbort töltök alá. Alufóliával lefedem, és úgy sütöm, amíg át nem puhul, a végén le is lehet pirítani, nem mindig szoktam. Szendvicshúsként esszük, finom, szaftos, ízes, puha! Egy kis sav kell a száraz húsok alá, rögtön megpuhul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!