Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az omlósabb? Az egyben...

Melyik az omlósabb? Az egyben sült sertés, vagy marha? Valami nagyon finom egybesült hús kéne amit hidegen tálalnék. (szendvics, hidegtál mellé. )

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! kb. 20 embernek kell ételt készítenem, és kiadták az egybesült húst anyósomék. Még életemben nem csináltam, és muszáj, hogy finom legyen. Az nem baj ha macerás elkészíteni csak jó legyen.Tudom a neten rengeteg van, de nem tudom melyik a jó. Minden választ köszönök!!!!
2009. ápr. 9. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatsz Csabai karajt. Egybe karajba belehúzol egy szál kolbász és kisütöd. Nagyon szépen lehet szeletelni. Ha marha (bélszín, fehér/feketepecsenye), de azt nagyon vékonyra kell vágnod ha kihült, a legjobb géppel.
2009. ápr. 9. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kolbászban sült karajt javasolnám. A hentes belehúzza neked, a sütésnél pedig locsolgasd sűrűn.(Én sörrel szoktam.)

Mikor kész, fokhagymás zöldfűszeres borsos olivaöntetet csinálok, jó sűrűt, és bekened az egészet.Ha kihűl, akkor szeletelheted.

2009. ápr. 9. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Erre az alkalomra mást is tölthetek bele? Esetleg sajt és szalonna? Vagy az szeletelésnél nem lesz szép ugye?
2009. ápr. 9. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

kolbász a legjobb bele, de finom ám egy jókora tarja is egyben sütve és az nem lesz olyan szárazkás, és hidegen jól szeletelhető, egyb ben sütni inkább sertést mint marhát... ki tudja jilyet sikerül vennek, lehet , hogy nehezen puphl , vagy sosem lesz igazás puha.

mindenképpen menjen alá bőven víz is, mert különben jó színe lesz, de belül nem lesz puha!!

2009. ápr. 9. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!